Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 38 km

Schennispleger vast en weer vrij

Toegevoegd: 15-07-2011, 22.48 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Woensdagmiddag rond 13.15 uur meldden getuigen dat er in het Hollandsche Hoeve-gebied in Goes een man rondliep die in het openbaar onzedelijke handelingen bij zichzelf verrichtte.

Het signalement is doorgegeven aan de politie. Agenten gingen direct naar het genoemde gebied om naar de man te zoeken. Het gebied werd uitgekamd en in de omgeving van de Noordhoeklaan zag één van de agenten een man lopen die aan het opgegeven signalement voldeed.


De man merkte dat hij gevolgd werd door de agent en verborg zich achter een struik. Dat maakte de man natuurlijk nòg verdachter. Eén van de getuigen is naar de Noordhoeklaan gekomen en verklaarde dat deze man exact dezelfde man was die zij had gezien in het Hollandsche Hoevegebied. De 43-jarige man uit de gemeente Goes is aangehouden als verdachte van deze schennispleging.

De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en hij is daar gehoord door agenten. Deze hebben niet voldoende bewijs kunnen verzamelen om de man ook daadwerkelijk als dader te kunnen aanmerken. Omdat de verklaring van één getuige niet voldoende bewijs is voor een officier van justitie om een verdachte te kunnen vervolgen is de man weer op vrije voeten gesteld.

Mochten er nog meer getuigen zijn van bovenstaand feit, dan worden zij verzocht zich persoonlijk te melden op het politiebureau in Goes of te bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans 1 (17-7-2011 om 08:42)
Joop,je redenering slaat nergens op.Sexmonster..Dutroux2.??Nee een potloodventer is gewoon een ziekelijk iemand die zich onder behandeling van een psychiater moet stellen en verder niets.Op internet zien de kinderen ergere dingen dan dat.
@ dima (16-7-2011 om 19:24)
Dima, 1 getuige is geen getuige! als ik iemand kwaad zou willen doen en vervolgens zeg dat diegene een ''schennispleger'' is en diegene is dat niet, moet men mij, alleen mij als burger dan maar op mn woord geloven? Alleen bij overheidspersoneel dat ingezworen is/eed heeft afgelegd gaat dat op.
Josje (16-7-2011 om 13:26)
Niet te geloven dat ze zo n gek gewoon weer laten lopen nou ja net wat er al eerder gezegd is welkom in dit kleine fijne nederlandje waar alles kan en mag Te bezopen om over te praten!!!!!!!
Stephanie (16-7-2011 om 12:57)
In het winkelcentrum van Goes loopt er ook regelmatig een man rond die midden in een winkel zichzelf staat te bevredigen! misschien is dit wel diezelfde man...? Doe dit lekker thuis! viezerik!
Dima (16-7-2011 om 10:14)
Ik vraag mij af....hoeveel getuigen zijn er nodig dan ?? te zot voor woorden....laat maar weer los...kunnen ze vrolijk verder gaan...afschuwelijk ! Lopen er nog wel normale mensen rond ? Deze idioten MOETEN een chemische castratie ondergaan!!
Joop (16-7-2011 om 10:13)
@ joep, natuurlijk is dat niet belachelijk, stel bijvoorbeeld dat ik in mijn eentje JOU eens beschuldigde ? is dat dan gelijk bewijs ? nee toch ? maar dat ie alvast in de bosjes sprong zegt genoeg. gelijk opsluiten dat sexmonster voordat het een dutroux 2 wordt. moeders let op je kinderen !!
Cookie-instellingen beheren