Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestaties na derde autobrand

Toegevoegd: 17-07-2011, 14.09 uur - Update: 17-07-2011, 15.20 uur
Door: Roland de Jong
KLOETINGE - In Kloetinge is vannacht wederom een bestelbus in vlammen opgegaan. Er zijn inmiddels twee verdachten opgepakt.

Eerder deze week was het al twee keer raak in Goes. De politie vermoed dat er sprake is van brandstichting. De brand in Kloetinge werd rond 01.50 uur gemeld vanaf de Prinses Irenestraat. De brandweer van Goes heeft het vuur gedoofd.


De twee verdachten, twee mannen afkomstig uit de gemeente Goes en 18 en 21 jaar oud, worden verdacht van het in brand steken van de drie bestelbusjes. Beide mannen zijn in verzekering gesteld. De politie heeft deze zaak in onderzoek.

Ook in Zierikzee ging vannacht een auto in vlammen op. Dit brandje werd rond 02.05 uur gemeld op de Volkerakstraat.

Zie ook:
- Busjes gaan in vlammen op (16-07-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ron (17-7-2011 om 17:16)
Zieke lui die dit soort dingen doen. We kunnen wel weer vragen om een hoge celstraf maar rechters en OM lezen toch niet mee. Maar dit soort zieke figuren zaaien angst en vederf onder de bevolking en kosten ook nog gigantisch veel geld. Verzekeringspremies gaan weer omhoog dus kost ons allemaal geld.
Cookie-instellingen beheren