Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 8 km

Dronken man botst tegen auto

Toegevoegd: 19-07-2011, 20.56 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De politie heeft dinsdagmiddag het rijbewijs ingevorderd van een 55-jarige Vlissinger.


Die was rond 13.30 uur op de Vredehoflaan met zijn auto tegen een geparkeerde auto gereden. Daarna was hij weggelopen richting zijn woning. Daar kon hij even later worden aangehouden.

Op het politiebureau bleek dat hij bijna 4,5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Zijn rijbewijs moest hij inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Metallica binge & purge tour (21-7-2011 om 11:45)
Vluchten van de plek van ongeval is een MISDRIJF, deze persoon is dus een criminele alcohol verslaafde. wanneer wordt de maatschappij eens echt afdoende beschermd tegen dit soort gevaren ? gewoon permanent rijbewijs innemen.
Binnenstad (20-7-2011 om 16:14)
Hij had in ieder geval geen gebrek aan doorzettingsvermogen...haha,maar het was wel verstandig geweest dat hij die auto had laten staan,goed afsluiten en eerst je roes uitslapen en dan op je gemak die auto gaan halen.
** (20-7-2011 om 08:53)
Wow haha 4,5 keer teveel!
Ron (20-7-2011 om 02:23)
Het word toch eens tijd dat de rechter echte celstraffen (en tevens EMA) gaat uitdelen voor dit tuig. Dan maar een strafblad, moet je maar niet zuipen! Dit keer was het een auto, de volgende keer schept ie een fietser of voetganger. Strenger optreden tegen bezopen bestuurders!!!!
Cookie-instellingen beheren