Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 15 km

Taxichauffeur mishandeld Zierikzee

Toegevoegd: 20-07-2011, 12.20 uur - Update: 20-07-2011, 17.46 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Woensdag tussen 03.00 en 03.30 uur is op het Sas in Zierikzee een 37-jarige taxichauffeur uit De Bilt door een klant geslagen.
 
De chauffeur had in Renesse drie mannen opgepikt die naar Zierikzee wilden. Bij het afrekenen werd hij door een van hen geslagen en vastgepakt waarna een worsteling ontstond. De drie mannen zijn er daarna vandoor gegaan zonder iets buit te maken. De taxichauffeur liep een striem op in zijn nek en een rode plek onder zijn oog.


De politie is op zoek naar de drie daders met de volgende signalementen:
 
Persoon 1: Man met een bleek uiterlijk van ongeveer 25 a 30 jr, lengte ca 1.80 - 1.85. Heeft blond, sluik haar. Geen baard of snor. Droeg vrijetijdskleding, zomerjas, donker van kleur. Sprak redelijk goed nederlands met een accent

Persoon 2: Man, klein gedrongen type, lengte 1.60 a 1.70 cm met kort donker stekelhaar. Bol gezicht en lichtbruin getint uiterlijk. Hij sprak gebrekkig Engels/Nederlands.

Persoon 3: Man met donker, sluik haar. Leeftijd achter in de twintig. Lengte 1.85 cm. Normaal postuur, bruine ogen. Licht getinte huidskleur. Hij droeg donkere kleding.

Mensen die iets weten kunnen bellen met de politie op 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een dochter van een taxi chauffeurse (20-7-2011 om 19:09)
Word ook steeds gekke nu al taxi chauffeurs die hun werk doen als de jeugd of zulke mensen niet zoiets kunnen betalen of willen stoer doen loop dan vanuit renesse naar zierikzee en maak geen andere mensen kapot hoe zielig ben je dan? heel zielig hoop dat met mijn moeder nooit gaat gebeuren
Vlissinger (20-7-2011 om 16:20)
Waarom moet er altijd zoveel geweld zijn :( als je een taxi besteld is het normaal dat je betaald, niet iemand in mekaar slaat. sterkte aan de taxi-chauffeur
Cookie-instellingen beheren