Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Identiteit slachtoffer A58 bekend

Toegevoegd: 22-07-2011, 10.32 uur
Door: Roland de Jong
KAPELLE - De A58 is na de zelfmoord vannacht bij een viaduct in Kapelle uiteindelijk nog tot 07.00 uur afgesloten geweest. De identiteit van het slachtoffer is inmiddels bekend.


In de nacht van donderdag op vrijdag kwamen er rond 00.30 uur bij de meldkamer van de politie diverse meldingen binnen dat er iemand van een viaduct op de A58 was gesprongen.

Toen agenten ter plaatse kwamen, bleek dat er vermoedelijk een zelfmoordpoging was ondernomen en dat het slachtoffer vervolgens werd overreden door diverse voertuigen. Na het incident werd de A58 afgesloten. Rond 07.00 uur werd deze dus weer vrijgegeven.

Het slachtoffer is een 28-jarige vrouw uit Goes.

Zie ook:
- A58 dicht voor politieonderzoek (22-07-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leon (3-11-2014 om 09:59)
Lieve Williëtte. De leegte is ongeschrijfelijk, ook als ik aan je rustplaats sta. Je blijft voor altijd in mijn gedachten, en ik mis je. Fijn om te merken dat je door velen wordt gemist. Liefs, je broer. @ ikke: sterkte!
ikke (18-6-2014 om 02:10)
Lieve Williette in mijn hart leef je voort, ik voel nog altijd de diepe verbondenheid die we hadden als jarenlange hechte vriendinnen, zal je nooit vergeten met je grappen en grollenje pijn en je verdriet, En voor de mensen die haar niet kenden en hun vooroordelen klaar hebben wat betreft geloof en zelfdoding: wij hebben samen erg mooie gesprekken gehad en ze heeft muziek gegeven waaruit blijkt dat Williette zeker wel een erg gelovige jonge vrouw was, en maakt niet uit van welk geloof je bent, welke baan je hebt etc want dit soort ontzettende heftige dingen gebeuren overal...
Familie (7-8-2011 om 14:34)
Bedankt voor de hartverwarmende berichten van meeleven die hier óók worden geplaatst...
Anno (27-7-2011 om 14:27)
Zozo Lubald mag ik jou Bijbel eens lezen... Vlgns mij lees jij alleen maar de dingen die je wil lezen. Heel veel sterkte voor al de nabestaanden. In het bijz. voor haar man en kind. ik hoop niet dat je met een shuldgevoel achter blijf. Dit had je niet tegen kunnen houden!!! sterkte!!!
Marja (24-7-2011 om 18:41)
Wat een mooie reaktie van cloe en nachtvisser gelukkig zijn er mensen die meeleven met het slachtoffer en familie en de mensen die dit mee moesten maken het is heel erg maar mevrouw is uit haar geestelijk lijden en ik heb daar op de een of andere manier respect voor veel sterkte voor de familie
Chloe franioudakis (24-7-2011 om 14:52)
Liefste williette ,ik blijf heel erg veel van jou houden,je was een van mijn beste vriendinnen.en je zal voor altijd in mijn hart blijven,ik mis je heel erg.hopelijk heb je het goed daar boven,veel liefs,xxx chloe
Cookie-instellingen beheren