Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhoudingen na vechtpartij in Goes

Toegevoegd: 24-07-2011, 19.52 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Op de Dam ontstond zaterdagavond omstreeks 23.30 uur een vechtpartij tussen twee groepjes jongeren.

De groepjes liepen richting het station en raakten met elkaar in gesprek. Plotseling werd één van de jongens, een 16-jarige Vlissinger, vastgepakt en in zijn gezicht geslagen. Een 15-jarige Middelburger die tussen beiden sprong, kreeg ook klappen. Hij raakte gewond aan zijn gezicht en is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.


Door de politie zijn ter plaatse twee jongens uit de gemeente Reimerswaal, van 17- en 18 jaar, aangehouden. Zij zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P j suykerbuyk (24-7-2011 om 22:29)
Wordt het nu eens geen tijd voor camera's op de Dam in Goes en de Kreukelmarkt. In Maart slaan ze mijn zoon een gebroken neus dader kom uit Kapele maar zijn vrienden zeggen niet wie hij is , kosten zijn voor slachtoffer. Vorige week gooide ze met een bierfles mijn ruit kapot ,dader is opgepakt.
Cookie-instellingen beheren