Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee inbraken op klaarlichte dag

Toegevoegd: 24-07-2011, 20.42 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - In een woning in Terneuzen en in een schuurtje in Vlissingen is op klaarlichte dag ingebroken.

Tijdens afwezigheid van de bewoners is zaterdag tussen 09.00 en 21.00 uur ingebroken in hun woning. Bij thuiskomst zagen ze dat een ruit was geforceerd en diverse vertrekken waren doorzocht. Bleek dat er sieraden waren weggenomen met een nog onbekende waarde.


In een schuurtje aan de Kanariesprenk is tussen vrijdag 12.00 en zaterdag 13.30 uur ingebroken. Na de inbraak werd met grof geweld geprobeerd de motor te stelen die in het schuurtje stond. Mogelijk zijn de daders hierbij gestoord want de diefstal is niet gelukt. Het schadebedrag is onbekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Binnenstad (26-7-2011 om 23:53)
Ik zit dat zo eens te lezen,maar er word niet gesproken over de daders en er word al met 1 vinger naar de jeugd gewezen,tegenwoordig weet je gewoon niet meer wat er rondloopt,misschien waren het wel slecht sprekende nederlanders.
Dhr veldhuizen (26-7-2011 om 09:16)
@ anneke , Misschien komt dat wel doordat jongeren steeds meer duurdere rekeningen voor zich krijgen. Die eigenlijk onbetaalbaar zijn voor deze leeftijd. Nederland wordt steeds duurder er zal dus ook steeds meer crimineliteid krijgen. ps ik begrijp u punt. mvg
Anneke (24-7-2011 om 21:25)
Ik word hier zo ziek van, je leest de laatste tijd niets anders dan inbraken. Ga toch eens zelf werken voor je geld, stelletje lamstralen. Hoe zou jij je voelen als er bij je ouders was ingebroken?!
Cookie-instellingen beheren