Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
76 files van totaal 291 km

Hennepplanten in tuinen Kapelle

Toegevoegd: 28-07-2011, 17.36 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAPELLE - De politie Zeeland heeft vandaag in tuinen van twee woningen aan de Conferencestraat en het Schuttershof in Kapelle hennepplanten aangetroffen.

Het gaat om ongeveer 10 planten per woning. De planten zijn inbeslaggenomen en vernietigd

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wat een onzin (21-8-2011 om 17:01)
Kruimelwerk daar zijn ze goed in bij de politie.
Ik (17-8-2011 om 12:30)
Jullie als politie zouden er juist blij mee moeten zijn met mensen die hun eigen wiet kweken want doordat rare achterdeurbeleid in Nederland verrijk je alleen de criminele organisaties als je in de shops je wiet gaat halen.
Ik (17-8-2011 om 12:29)
Zegt wat mij betreft meer over wat voor onzinnige dingen de politie in Zeeland uitvoert, kom op zeg ga eens echt aan het werk dan iemand die een paar plantjes voor eigen gebruik in zijn eigen tuin heeft staan lastig te vallen.
JohnOn (30-7-2011 om 07:57)
In de schuttershof verbaasd me niks, die straat is lekker aan het verloederen, als je al die verrotte auto's en niet onderhouden tuintjes daar ziet. Niet te hopen voor de bewoners dat ze hun huis via de RWS huurden, want anders zijn ze dat ook ook kwijt.
Kees (29-7-2011 om 20:26)
Ooow mijn god! Wat een vangst! Goed werk van de politie! Oom agent is zulke vangsten niet gewend! Dankzij deze actie zullen de criminele activiteiten in en rondom Kapelle vermoedelijk in rap tempo afnemen. Laat deze (boeven) gewoon lekker achter de geraniums zitten i.p.v. de tralies ;).
M (29-7-2011 om 12:01)
@Arie volgens mij ben jij niet helemaal op de hoogte. De nieuwe wetgeving is zo dat je bij 5 planten geen proces vebraal meer krijgt omdat dit GEDOOGD word en hierover jurispudentie is. Het feit ofzich blijft nog wel strafbaar.
Cookie-instellingen beheren