Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
50 files van totaal 223 km

Rijontzegging en taakstraf geëist na ongeval

Toegevoegd: 28-07-2011, 18.56 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Officier van justitie W. Suijkerbuijk heeft donderdag in Middelburg tegen een 28-jarige inwoner van Hoek een rijontzegging van een half jaar en een taakstraf van veertig uur geëist.

De man was op 11 maart vorig jaar met zijn auto op weg naar zijn werk in Cadzand en had last van de reflecterende zon op zijn voorganger. Bij het zoeken naar zijn zonnebril had hij meer aandacht voor de mogelijke plaatsen waar dat ding kon liggen dan de weg, en belandde hij op de andere weghelft.


Het gevolg daarvan was dat hij op een tegenligger botste. Een inzittende daarvan liep een ontwrichte schouder op en moest operatief worden geholpen. De rechtbank doet uitspraak op 11 augustus.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren