Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje flink mishandeld in Middelburg

Toegevoegd: 31-07-2011, 20.58 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op de Markt in Middelburg werd vrijdag rond 22.30 uur een 17-jarig Middelburgs meisje mishandeld door enkele plaatsgenoten.


De 17-jarige werd op een terras door een 18-jarig meisje zo hard aan haar haren getrokken dat zij met stoel en al omviel. Daarna werd zij door de 18-jarige geslagen en geschopt. Dit meisje werd even later op de Markt aangehouden en naar Torentijd gebracht.

Twee meisjes van 18 en 16 jaar die ook de diverse klappen hadden uitgedeeld, kwamen zich melden op het politiebureau en ook zij werden aangehouden en naar Torentijd gebracht. Ze zijn alledrie in verzekering gesteld.

Het 17-jarige meisje moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Daar bleek zij een hersenschudding, een gekneusde neus en diverse schaafwonden te hebben opgelopen.

De mishandeling was een gevolg van een conflict dat eerder in de week tussen de 17 en de 18-jarige plaats had gevonden.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hoi; (1-8-2011 om 17:51)
Dat 17 jarig meisje is m'n zus.. Eigenlijk klopt het niet dat er eerder een conflict is geweest, niet van haar kant.
Gerechtigheid (1-8-2011 om 16:22)
Die andere dames ( daders ) krijgen toch geen straf. Alleen een standje van de rechter. Mijn zoon is maanden lang lastig gevallen,bedreigd. Op school deden ze er niks aan, maand later wordt hij weer lastig gevallen nu haalt hij uit, resultaat dat hij totalloss wordt gemept maar hij krijgt straf?
Celsy (1-8-2011 om 08:59)
Gelijk tot hun 18de jeugtdetentie gelijk hard aanpakken want dat zachte gedoe van tegenwoordig lijd er alleen toe dat het stoer is en ze er weinig van leren
Nederland op z'n best (1-8-2011 om 08:50)
Arme meid. Die andere 3 (die alleen samen stoer denken te zijn) krijgen waarschijnlijk een waarschuwing, kleine boete en hup weer de straat op. Terwijl het slachtoffer misschien blijvende schade heeft... absurd.
Ikke (31-7-2011 om 23:51)
Heel stoer weer om een meisje in elkaar te slaan, kan je weer lekker opscheppen bij je vrienden, wees er maar trots op hoor, hoop dat je je er nog diep voor zal schamen en die andere 2 ook heel stoer hoor. Mishandeld meisje sterkte en hoop dat je snel opknapt.
Ik (31-7-2011 om 23:35)
Gelijk een maandje of 6 opsluiten die meiden, leren ze het wel af om zinsloos geweld toe te passen.
Cookie-instellingen beheren