Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Agente flink mishandeld Goes

Toegevoegd: 31-07-2011, 21.05 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Op de Oostwal in Goes is zondag rond 00.30 uur een 39-jarige politiebiker gewond geraakt. De agente werd flink mishandeld.


Bikers zagen rond half één 's nachts een motorfiets het parkje aan de Oostwal, een voetgangersgebied, inrijden. Toen de 39-jarige agente de bestuurder hierop aan wilde spreken, probeerde deze haar aan te rijden. De agente kwam ten val en de man reed over haar fiets, daarna schopte en sloeg hij haar en ging er lopend vandoor.

Ter plaatse gekomen collega-agenten hielden om 01.30 uur een 25-jarige motorpassagiere uit de gemeente Borsele aan. Het parkje werd doorzocht, maar de bestuurder werd niet aangetroffen.

Een hondengeleider die met zijn diensthond ter plaatse kwam, vond de bestuurder. Het bleek te gaan om een 33-jarige man uit de gemeente Reimerswaal. Hij werd aangetroffen in de voortuin van woning aan de Oostwal, waar hij zich verstopte. De man werd om 01.10 uur aangehouden.

De motorfiets bleek op 5 juli jongstleden gestolen te zijn in Etten-Leur. De bestuurder en de passagiere beschikten beiden niet over een rijbewijs en verklaarden onder invloed van drugs te verkeren.

In de portemonnee van de man werd een een zakje met wit poeder aangetroffen, bij de vrouw een zakje wiet. Ze zijn allebei in verzekering gesteld en zitten in Torentijd. De agente liep een pijnlijke kaak, schouder en elleboog op, alsmede diverse kneuzingen en zwellingen. Haar horloge, bril, uniformbroek en fiets raakten beschadigd.

De zaak is nog in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ blacklover (2-8-2011 om 00:03)
Denk je dat de Politie niet harder wilt optreden? ze kunnen en mogen het niet van de wet! dus hou nou allemaal eens op met af te geven op de politie, zij maken het beleid niet, dat doe de regering, vooral op knuffelpartijen blijven stemmen!
Papillon (1-8-2011 om 20:09)
Kan iemand mij vertellen hoe het met de Agente gaat?
Dans boer (1-8-2011 om 17:54)
Op zo een danstoer komt wel een hele hoop ongeregeld af zag ik, tjonge jonge, wat een gajus zat erbij ! en ook een meerderheid leuk en vrolijk dansende mensen gelukkig. uiteindelijk ging het best ordelijk over het algemeen.
Marco (1-8-2011 om 16:43)
Inderdaad, dat soort mensen moeten ze véél harder aanpakken en niet bezig zijn met lichtloze fietsers. En waarom ging zij er alleen heen, vindt ik eigenlijk ook raar, normaal gaan ze met tig agenten naar een bezope vent.
Remco (1-8-2011 om 15:34)
Tja respect is weg en iedereen lijkt maar te doen wat ze willen. Straffen tja, doordat iedereen al decenia op softe politiekepartijen stemt zijn die inmiddels afgeschaft. Dankzij onze ouders en grootouders is het huidige beleid ontstaan BEDANKT!!
Blacklover (1-8-2011 om 14:39)
Politie ned zou eens voorbeeld moeten volgen van thaise politie als hij dat in bangkok zou proberen zouden ze hem verot slaan heb dit al diverse keren gezien sopreek het ook niet goed maar dan zouden zulke lui eens nadenken voor ze iets doen
Cookie-instellingen beheren