Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Terrein Dance Tour afgesloten

Toegevoegd: 31-07-2011, 21.31 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Het Dance Tour terrein op de Grote Markt in Goes is afgesloten door de organisatie, beveiliging en de politie.


Vooraf was al aangegeven dat er beperkt mensen op het terrein zouden worden toegelaten. De limiet is nu bereikt en zodoende is het terrein nu afgesloten. Het terrein ging rond 21.00 uur dicht.

Voor zover bekend verloopt het evenement tot nu toe rustig.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ellen (2-8-2011 om 22:28)
Topper was de zanger(es)met de dj. Waardeloos waren de zg veilgheids regels. Controle: mag ik u tas? kleine flesjes water inleveren,fles haarlak na wat onderhandelen wel. Messen, andere wapens en pilletjes kan men zo mee nemen. Jongelui < 16 jr kan zorgeloos alcohol nuttigen. Wat veiligheid!!!
Marieke (1-8-2011 om 00:09)
Zo rustig verliep het evenement niet!! Ik werd opeens aangevallen door een hysterisch wijf in een friettent!! En de politie deed NIETS!!!
..... (31-7-2011 om 23:06)
Het was een leuke dag om te werken , minder was een opstootje bij het bedrijf waar ik werk. Maar gelukkig was beveiliging/politie snel ter plekke. En nog een verdomd aardige poltie man ook ! Ondanks alles fijne dag met leuk publiek! toppie !
Jaap (31-7-2011 om 22:25)
Waardeloos feest... slechte organisatie en waardeloze muziek... ik ga er nooit meer heen!
Cookie-instellingen beheren