Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
88 files van totaal 306 km

'Geen botsing op Molenwater'

Toegevoegd: 08-08-2011, 11.56 uur - Update: 08-08-2011, 15.55 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De man die zaterdag om het leven kwam na een val op het Molenwater in Middelburg is niet aangereden. Dat blijkt uit politie-onderzoek.

Vanochtend meldde de vrouw zich op het politiebureau die tijdens de valpartij het 81-jarige Middelburgse slachtoffer zou zijn gepaseerd. Volgens de politie is de auto van de vrouw inmiddels onderzocht. Hieraan zat geen schade. De eindconclusie van het onderzoek luidt dat de man zelf ongelukkig ten val is gekomen en dat hij niet is aangereden.


De man overleed aan een ernstige hoofdwond. Volgens de politie is hij vermoedelijk eerst gaan slingeren en kwam toen ten val. De automobiliste, een 81-jarige vrouw, stopte maar reed kort daarna weer door omdat er al genoeg mensen waren die wilden helpen.

Zie ook:
- Automobiliste Molenwater meldt zich (08-08-2011)
- Slachtoffer is 81-jarige Middelburger (06-08-2011)
- Dodelijk ongeluk in Middelburg (06-08-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hoe is het mogelijk (8-8-2011 om 22:09)
Kijk, velen zijn het er over eens, oordeel niet als je niet weet hoe of wat ..... En dan ...... dan komt er ene Loes binnen en het hele probleem is opgelost. Zij kent en weet de oorzaak ! Tsjonge, tsjonge, hoe konden we zo dom zijn om daar niet aan te denken.
Respect (8-8-2011 om 21:55)
Loes, je schrijft waarschijnlijk, je trekt ook te voorbarig je conclusie!!! Je was er niet bij en je hebt het niet zien gebeuren, net als ik, maar je trekt wel snel een conclusie. Ik hoor je niet eens praten over het slachtoffer en zijn familie. Nabestaanden, ik vind deze discussie erg. Sterkte!
Loes (8-8-2011 om 16:13)
Is dit een site waar je mekaar uit loopt te maken? zo verlaag je jezelf toch vehoorlijk. de man is waarschijnlijk te dicht gepaseerd! auto moblisten rijden nogal rakelings voorbij,terwijl ruimte krap is.
Esther (8-8-2011 om 14:22)
Ach ja zo gaat het hier altijd ,oordelen en veroordelen en zelf nog nooit een misser in het leven gemaakt,Get a life!
Souburgse (8-8-2011 om 14:08)
Zo zie maar weer wat er door verkeerde getuigen verklaring kan gebeuren...mensen weet wat je ziet en maak er geen sensatie verhaal van. Wens de nabestaande veel sterkte de komende tijd.. En voor de vrouw ook veel sterkte met de gedachte dat je vals beschuldigd word..
Anne (8-8-2011 om 13:42)
Zo en nu moeten de mensen die in eerdere berichten van deze zaak al voortijdige conclusies hebben getrokken zich heel diep schamen! Gecondoleerd voor de nabestaanden, zij kunnen nu in alle rust gaan rouwen en afscheid nemen van hun geliefde. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd!
Cookie-instellingen beheren