Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

AT ingezet in Bruinisse

Toegevoegd: 09-08-2011, 07.06 uur
Door: Roland de Jong
BRUINISSE - Het arrestatieteam (AT) is vannacht ingezet in Bruinisse. Er is niemand aangehouden.


Rond 22.30 uur heeft een 37-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland op het Nieuwlandje in Bruinisse een 33-jarige man bedreigd en enkele ruiten vernield, waaronder de ruiten van twee auto's.

De man heeft eerst een paar stenen door de ruit van een caravan gegooid, waarvan er één de rug van de 33-jarige bewoner trof. Daarna gooide hij stenen door de ruiten van twee, daar geparkeerd staande, auto's.

Omdat de man gewapend zou zijn kwamen de Regionale ondersteuningsgroep (ROG) en het arrestatieteam (AT) ter plaatse. Uiteindelijk bleek dat de man enige keren met een luchtbuks had geschoten, hierbij raakte niemand gewond.
 
De man bleek niet meer aanwezig. De politie heeft nog een zoekslag in de omgeving gemaakt, maar hem niet meer aangetroffen. De politie heeft de verdachte niet kunnen aanhouden.

Volgens de politie lag de aanleiding voor het voorval in de relationele sfeer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Inwoonster (11-8-2011 om 11:39)
Het is daar al jaren aan de gang,politie en gemeente weten dat toch ook wel.er zijn al zoveel aangiftes van gedaan,maar we moeten maar wachten totdat het ook zo ver komt als in Middelburg,en er eerst doden vallen,of gaan ze er nu dan toch wat aan doen.
Thoolse (9-8-2011 om 13:52)
Ben je daar nu 37 jaar voor om nog met stenen te gaan staan gooien?echt ongelooflijk triest dit...
Anne (9-8-2011 om 12:08)
Er staat duidelijk dat de man niet meer aanwezig bleek te zijn en dat ze hem na een zoekslag in de omgeving niet meer aangetroffen hebben..
Andere inwoonster (9-8-2011 om 11:35)
Begint een gevaarlijk stukje te worden daar! Hoe lang duurt het voor een van de minimaal honderd voorbijgangers die op een dag over de dijk gaan geraakt gaat worden door de voortdurende knallen die onderaan de dijk gelost worden op het nieuwlandje?
@ inwoonster (9-8-2011 om 10:36)
Omdat de politie niet 24/7 op elke plaats tegelijk kan zijn! als ik ergens een ruit ingooi staat er niet binnen 1 minuut politie naast me, dus wat verwacht je dan? en als je weet wie het is moet je hem eerst nog vinden niet?
Een inwoonster (9-8-2011 om 09:26)
Waarom niet aan kunnen houden,als er vernieling zijn gepleegd?of is de persoon in kwestie gevlucht?ze weten wel wie het is begrijp ik uit het verhaal,opsluiten deze persoon er gebeurt te veel de laatste tijd.
Cookie-instellingen beheren