Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Vader en zoon ten einde raad

Toegevoegd: 11-08-2011, 10.36 uur
Door: CTV Zeeland
MIDDELBURG - De veertienjarige jongen die in mei enkele schoolgenoten heeft gestoken met een stanleymes blijft voorlopig vastzitten.


Dit tot grote ergernis van zijn vader. Hij zegt net als zijn zoon Dylan ten einde raad te zijn en verwijt justitie traagheid in de afwikkeling van de zaak.

Justitie zegt meer tijd nodig te hebben om de psychologische rapporten te bestuderen en heeft daarom het voorarrest van de jongen met 30 dagen verlengd.

De jongen stak eind mei in Terneuzen na een ruzie met enkele klasgenoten met een stanleymes op een school in Terneuzen.

Zie ook:
- Jongen gestoken met stanleymes (30-05-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gianna (14-8-2011 om 22:02)
@Jeroen: het opvoeden door de school is kennelijk ten koste gegaan van de nederlandse les en de spelling.
John (14-8-2011 om 15:58)
Werd ook veel gepest in het begin op het middelbaar onderwijs. Op advies van m,n vader een flinke rechtse op de kaak uitgedeeld en verder nooit geen last meer gehad. . Kan goed begrijpen dat je ten einde raad bent als ze je pesten. Daar moet de rechter ook rekening mee houden vind ik.
Kim (14-8-2011 om 15:01)
Pff, gelijk over buitenlands tuig... @vdVonck . Zou je ook bang zijn voor mensen als ze blauw waren? Uit arnemuiden etc. zijn ze ook niet allemaal even braaf hoor. Maarja, ik ga er verder niet over inzitten, vind het een beetje laagbegaafd commentaar haha!
Jeroen (14-8-2011 om 11:12)
De schuld lig duidelijk bij de ouders,de scholen voeden tegenwoordig de kinderen op,omdat de ouders te druk met hun eigen zijn. Criminelen worden gekweekt door deze rotte maatschappiij,deze jongen is hier de slachtoffer van,
Ik ook ooit gepest (souburg) (14-8-2011 om 10:54)
Wat je als gepeste ook doet of probeert, ze zullen altijd blijven pesten. hoop dat alle pesters ooit eens heel zwaar aangepakt worden, want ze weten/beseffen absoluut niet wat ze bij een slachtoffer voor schade aanrichten. ik hoop voor de pesters dat ze diezelfde schade nooit hoeven te ervaren.
Ik ook ooit gepest (souburg) (14-8-2011 om 10:52)
Ook ik weet hoe het is om 10 jaar lang gepest te worden (basis en middelbare school) je hebt voor de rest van je leven een trauma. het is absoluut niet goed te praten wat hij heeft gedaan, maar wel heeeel begrijpelijk. ouders en scholen willen wel, maar kunnen niks doen, pesten houd niet op.
Cookie-instellingen beheren