Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeluk onder invloed kost man rijbewijs

Toegevoegd: 11-08-2011, 20.14 uur
Door: Roland de Jong
CADZAND - Woensdagavond rond 22.20 uur vond er op de Kanaalweg in Cadzand een eenzijdig ongeval plaats. De bestuurder bleek onder invloed.


Een 20-jarige automobilist uit Neede (Gld) reed over de Kanaalweg komende uit de richting van het Zwin. Door onbekende oorzaak botste hij tegen een rotsblok, reed door tegen een hekwerk en een paal, schoot van de dijk af en belandde in het kanaal.

De automobilist en zijn bijrijder, een 20-jarige man uit Neede, konden zelf uit de auto komen en stonden bij aankomst van de politie bovenaan de dijk.

De bijrijder is met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar ziekenhuis de Honte in Terneuzen.

Uit een blaasproef op straat bleek dat de bestuurder teveel had gedronken. Na de blaasproef rende de man weg waarop hij is aangehouden. Omdat hij niet wilde meewerken aan een ademanalyse is een bloedproef afgenomen. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

De auto van de man raakte zwaar beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jasper (19-8-2011 om 19:29)
Ja klopt, t is mij overkomen en je hebt gelijk.
Mark (12-8-2011 om 17:04)
Nooit meer rijbewijs teruggeven en en de ziekenhuiskosten van zijn bijrijder ook laten betalen. Dat is de beste les! Hopelijk leren zulke zielige figuren en andere mensen die drinken als ze moeten rijden!! Zelf doe ik het niet namelijk en bevalt me prima!
Cookie-instellingen beheren