Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Brute tasjesroof in Hulst

Toegevoegd: 12-08-2011, 12.46 uur
Door: Roland de Jong
HULST - De politie zoekt getuigen van een tasjesroof die gisteravond plaatsvond op de Overdamstraat in Hulst


Een 20-jarige vrouw uit Hulst fietste in de Steenstraat in Hulst en reed richting Markt toent rond 23.20 uur ter hoogte van een restaurant op de Overdamstraat aan haar schoudertas werd getrokken en zij daardoor ten val kwam. Zij werd getrapt en geslagen door twee jonge mannen die haar van haar tas beroofden.

De vrouw en enkele burgers achtervolgden de dieven richting Wallen en mede door hulp van een 28-jarige man uit Hulst die de man aanhield kon één van de twee mannen even later worden aangehouden door de politie op de Stationsbrug. De andere verdachte is later die nacht aangehouden in de van der Maelstedeweg in Hulst.

Beide mannen, 18 en 20 jaar en afkomstig uit België, zijn ingesloten in Torentijd. De politie verzoekt getuigen van dit incident zich te melden op het politiebureau in Hulst of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
H.D krämer (12-8-2011 om 16:09)
Die lui hebben totaal geen respect meer voor anderen en willen op een makelijke manier aan geld komen voor dat soort lui is maar een oplossing voor een lange tijd naar een heropvoedings kamp sturen dan leren ze het mischien wel af en laten werken voor het veblijf daar.
Anneke (12-8-2011 om 15:04)
Sterkte voor de vrouw en hulde voor de burgers die hielpen die schoften te pakken!
Klooriaan (12-8-2011 om 14:00)
Wat een stelletje laffe mannen als ik het gezien had was ik er ook achteraan gegaan (terwijl ik afhankelijk ben van mijn Scootmobiel) en had ze ff een lesje beschaving geven. En dan Wel op mijn manier en niet de manier van de nederlandse justitie.
Jos (12-8-2011 om 13:47)
Bravo voor de achtervolgende burgers, en dat zou eigenlijk altijd iedeeen moeten doen! Hopelijk worden die respectloze dieven nu eens zwaar gestraft!
Cookie-instellingen beheren