Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Stroomuitval na ongeval letsel

Toegevoegd: 14-08-2011, 09.35 uur
Door: Roland de Jong
WILHELMINADORP - Een aanrijding heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag voor een stroomstoring gezorgd in Wilhelminadorp.


Rond 00.10 uur vond er op de Langeweg een eenzijdig ongeval plaats. Een 22-jarige automobiliste uit Goes reed over de Langeweg, komende uit de richting van Goes en gaande in de richting van Wilhelminadorp. Na een s-bocht, richting van de kruising met de Deltaweg, verloor de vrouw de macht over het stuur, raakte links van de weg in de berm en sloeg over de kop.

De bestuurser en haar bijrijdster, een 24-jarige vrouw uit Goes, konden zelf uit de auto komen. Door de bestuurder van de auto die achter hen reed is eerste hulp verleend. De 22-jarige automobilist is, met onbekende verwondingen, per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Ze bleek onder invloed van alcohol te zijn; haar rijbewijs is ingevorderd.

Omdat de auto bij het ongeval een elektriciteitskast uit de grond reed, heeft een deel van de omwonenden enige tijd zonder stroom gezeten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (15-8-2011 om 00:12)
@Adri: joh, tot nu toe is er nog niemand over je heen gevallen vanwege je reaktie, hoe is het mogelijk! :-) Misschien is deze dame vroeger wel gepest of heeft ze geen driewielertje gehad, zou toch een verklaring kunnen zijn...... Sommige dingen doe je gewoon niet! Hopelijk zware straf!
Bertus (14-8-2011 om 22:39)
@Gerrit en @Adri, jullie hebben helemaal gelijk,geen excuus niet drinken als je moet rijden! Alleen, bezopen hoeft ze niet te zijn, ze valt onder beginnend bestuurder als ik haar leeftijd zie en dan mag je max 1 (kleine) consumptie. Sorry van 1 pilsje ben ik niet zat, maar ga dan zeker niet rijden!
Gerrit (14-8-2011 om 22:23)
@adri: volgens mij heb je het grootste gelijk van de wereld. Ik denk dat je 'de achtergrond en dus het fijne' helemaal niet hoeft te kennen om tot jouw reactie te komen. Iedereen kan iets krijgen met de auto, maar om bezopen achter het stuur te gaan zitten, inderdaad, daar past geen excuus voor.
Adri (14-8-2011 om 10:53)
Ja hoor, lekker bezig: drank op en autorijden. Dan beschik je over een flinke portie verantwoordelijkheidsgevoel. Of bemoei ik me nu ergens mee waar ik de achtergrond en dus het fijne niet van weet?
Cookie-instellingen beheren