Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Voetganger gewond in Domburg

Toegevoegd: 14-08-2011, 22.32 uur - Update: 15-08-2011, 16.02 uur
De voetganger werd aangereden door een fietser. De voetganger werd aangereden door een fietser.
De voetganger werd aangereden door een fietser.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

DOMBURG - Op de Schelpweg in Domburg is vanavond een voetganger gewond geraakt bij een botsing.

Rond 19.35 uur werd volgens de politie nabij de duinovergang bij strandpaviljoen 'De Zeven Golven' een man aangereden door een fietser. Er liepen twee broers uit Hoogeveen over het fietspad op de Schelpweg.


Over datzelfde fietspad kwam een wielrenner aangereden. Hij belde en riep de jongens verschillende keren om te kennen te geven dat hij eraan kwam. Eén van de broers ging aan de linkerkant van het fietspad lopen. De ander deed hetzelfde, maar besloot een fractie later dat hij toch aan de rechterkant van het pad zou gaan lopen.

De wielrenner kon hierdoor een aanrijding niet meer voorkomen en botste tegen de 18-jarige Hoogevener op. Zowel de wielrenner als de wandelaar kwam ten val. Voor de jongeman uit Hoogeveen is in eerste instantie de traumehelikopter opgeroepen, maar deze is niet meer uitgevlogen.

Het slachtoffer is op een wervelplank gelegd en per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De jongen is met rugklachten overgebracht naar het ziekenhuis. De wielrenner, een 47-jarige man uit de gemeente Veere, heeft geen noemenswaardig letsel aan de valpartij overgehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren