Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijders scheuren over tunnelweg

Toegevoegd: 16-08-2011, 14.37 uur
Door: Roland de Jong
BORSSELE - Maandagavond zijn op de Westerscheldetunnelweg in Borssele de rijbewijzen van drie motorrijders ingevorderd na snelheidsovertredingen.

Het gaat om een 29-jarige man uit de gemeente Goes en twee 27-jarige mannen uit Yerseke. Zij reden tussen 20.00 uur en 20.30 uur met snelheden tot 154 kilometer per uur en 159 kilometer per uur waar 100 kilometer per uur is toegestaan.


Tegen de drie is tevens proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hennie (2-9-2011 om 21:33)
Prima antwoord Rinus! Dan zijn er vanaf vandaag geen motorrijders meer op de weg! Zal een genot zijn om weer eens gewoon op de weg te komen en te kunnen rijden zonder dwazen!!
Rinus (26-8-2011 om 13:55)
Wat mij nu op valt dat zijn juist die mensen die reageren op oom agent die weer promotie maakt als hij een bonnetje schrijft, en de ander spreekt alleen maar over vakantiegangers of ouderen die alles ophouden. Ik heb maar ding blijf dan van je motor af als je je niet aan de verkeersregels houdt.
Bert (26-8-2011 om 11:25)
Ze kunnen beter iets doen aan de buitenlandse touristen die met een gangetje van veertig k.m. de kering aan het bekijken zijn. Dat is vrij irritand als je dagelijks vanwege woon werk verkeer over de kering moet. Dus?????? dan toch maar inhalen en dan is het pas echt gevaarlijk.
Rinus (26-8-2011 om 10:16)
Na lange tijd dacht ik reageer nog maar eens op die hardrijders.En ja hoor ze zijn er altijd nog maar het wordt gelukkig minder. Als ik in Vlissingen over de stoep loop en zie dat er zo'n halve zool van een motorrijder met een wiel in de lucht langs rijdt hoop in dat hij op zijn smoel valt
Daantje (18-8-2011 om 12:23)
Iedereen heeft zo zijn oordeel maar ik ben het eens met rianne en regels zijn regels als zo een motorrijder met zo een snelheid onderuit gaat overleven het niet en dan mag de politie het nieuws thuis gaan vertellen nee ik ben het eens rijbewijs invorderen
Rianne ... (17-8-2011 om 18:30)
Laat de politie hun werk doen ... Gelukkig weer 3 'gevaren op de weg' minder ... Ik trek mijn gas ook weleens open hoor , is toch kicken , maar je bent zo kwetsbaar ... en andere mensen schrikken zich echt rot als ze ingehaald worden ... Zo kijk je in je spiegel en zie je niets en zó zitten ze naast je ... En wat als een auto net gaat inhalen en hij schept zo'n motorrijder ? Dan is het weer de schuld van de automobilisten zeker ?! Uhuhhh , right !
Cookie-instellingen beheren