Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
119 files van totaal 448 km

Gewapende overval in Souburg

Toegevoegd: 18-08-2011, 09.57 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - In de Hontestraat in Oost-Souburg is vannacht een taxichauffeur het slachtoffer geworden van een gewapende overval. Dat is zojuist bekend gemaakt.

De 56-jarige taxichauffeur uit de gemeente Veere had net een ritje achter de rug en zat in zijn auto toen rond 01.45 uur plotseling zijn portier werd opengetrokken door een man. Onder bedreiging van een wapen werd hij gedwongen geld af te geven waarna de overvaller weg rende richting de Dommelstraat.


Het slachtoffer belde de politie die gelijk ter plaatse kwam. Er is een signalement van de dader opgesteld. Het gaat om een man met een donkere huidskleur. Hij was ongeveer 1.60 tot 1.70 meter lang. Hij had een brede neus en was naar schatting tussen de 30 en 40 jaar oud. De dader droeg een donkergroene jas met capuchon.

De politie is op zoek naar getuigen of mensen die meer informatie kunnen verstrekken over deze overval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iemand (19-8-2011 om 11:19)
Zou het aantal overvallen op een taxi chauffeur terug lopen of zelfs stoppen als er alleen nog betaald kon worden met chipknip/ov kaart of pinpas? Op deze manier durft straks niemand meer te rijden,waar weer velen de dupe van zouden worden. Sterkte voor de chaufeur!!
* (18-8-2011 om 21:04)
He Max ik denk er het zelfde over !
Max (18-8-2011 om 19:36)
Sterkte voor de chauffeur, hopelijk overkomt dit hem nooit meer! "t is niet normaal tegenwoordig, bah! Laat iemand z'n geld normaal verdieneen, en ga zelf werken voor je centen, doen wij ook!!
Collega (18-8-2011 om 15:39)
En weer een chauffeur met een trauma en weer is de dader gekleurd of mag dit weer eens niet gezegd worden chauf. sterkte de komende tijd de nachtdienst wordt er zo niet leuker op
Cookie-instellingen beheren