Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 29 km

Twee dronken automobilisten betrapt

Toegevoegd: 20-08-2011, 10.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - Op de Nieuwe Haven in Zierikzee zijn zaterdag rond 02.00 uur de rijbewijzen ingevorderd van twee automobilisten. Dit omdat zij met teveel alcohol op achter het stuur zaten.

Het betreft een 19-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland en een 49-jarige automobilist uit Zierikzee. Op de Oost-westweg in Kamperland zagen agenten zaterdag rond 03.45 uur een auto slingerend over de weg rijden.
 
De bestuurder, een 22-jarige Belgische automobilist, kreeg een stopteken. Bleek dat hij onder invloed van alcohol reed. Ook zijn rijbewijs is ingevorderd. In zijn woonplaats werd zaterdag rond 03.45 uur een 48-jarige automobilist uit Breskens eveneens betrapt op rijden onder invloed van alcohol. Ook zijn rijbewijs werd ingevorderd. Bleek verder nog dat zijn auto niet APK gekeurd en niet verzekerd was.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gizmo (20-8-2011 om 19:04)
Die eerst 3:foei, niet meer doen hoor, maar dat geval uit Breskens: Bezopen, geen APK & geen verzekering. Nu ook geen rijbewijs meer. Morgen komen we hem weer vrolijk tegen op de weg. Zeker weten, zo'n aso heeft peop aan de maatschappij en overmorgen kan hij ook uw kind doodrijden.
Zeeuwsvlaamse (20-8-2011 om 12:28)
Die dachten zeker dat er geen politie in de regio rondrijdt? Dat worden aardige boetes vooral voor de man uit Breskens, ze leren het toch niet heh. Wat als ze een ongeluk veroorzaken, daar staan ze schijnbaar niet stil bij.
Cookie-instellingen beheren