Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 22 km

Jongen (7) gewond bij ongeval Tholen

Toegevoegd: 20-08-2011, 11.11 uur - Update: 21-08-2011, 15.23 uur
Door: Manfred Berrevoets
THOLEN - Op de Ten Ankerweg in Tholen raakte vrijdagavond een 7-jarige jongen gewond bij een verkeersongeval.

De jongen en een ander kind wilden ter hoogte van de Molensingel op hun fietsjes oversteken. Over de Ten Ankerweg reed een 45-jarige automobiliste uit Tholen in de richting van het hertenkamp. Het ene kind stopte, maar de 7-jarige jongen stak over en kwam in botsing met de naderende auto.


Hij kwam met zijn hoofd tegen de voorruit en viel daarna op straat. Een ambulance bracht hem naar een ziekenhuis in Bergen op Zoom. Daar bleek hij zijn bekken en twee tenen gebroken te hebben.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bert (24-8-2011 om 16:53)
Even een reactie op het bericht van Tholenaar: Vind dit nog al een uitspraak wat je doet!!!!!. Je weet helemaal niet hoe of wat, er gebeurd is.
Tholenaar (22-8-2011 om 07:37)
Beste mensen van Tholen, Hoeveel zijn er die geen rekening houden met andere weg gebruikers, zo als deze kinderen, het staat duidelijk aangegeven dat daar mensen kunnen over steken, maar geef maar gas, vlug nog even naar de winkel, vlug nog even naar daar, geef gas, als ben ik niet op tijd thuis.
Cookie-instellingen beheren