Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
101 files van totaal 374 km

Automatische brandmeldingen voor Zeeuwse ploegen

Toegevoegd: 22-02-2006, 10.44 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - Gisteren is de Zeeuwse brandweer enkele malen uitgerukt voor automatische brandmeldingen.

Rond vijf voor één 's nachts werd de blusgroep van Tholen opgepiept voor een zogeheten PAC-melding uit een pand aan de Doeleweg in Tholen. De brandweer rukte uit met de tankautospuit 4230.

De tweede melding kwam binnen rond kwart voor twee 's nachts. Rond dat tijdstip werd de blusgroep van Sint Maartensdijk eveneens opgepiept voor een PAC-melding bij Budelpack Co-Packers BV aan de Paasdijkweg in Poortvliet. Bij deze melding werd de tankautospuit 4234.

Rond tien voor half twaalf werd de Terneuzense brandweer opgepiept voor een zogeheten OBMS-A melding vanuit de douanepost aan het Buitenhoofd in Terneuzen. De brandweer rukte uit met de tankautospuit 5632 (Hoek) en de hoogwerker 5650 (Terneuzen).

Rond vijf over zeven 's avonds kwam ook vanuit psychiatrisch centrum Emergis aan de Oostmolenweg in Kloetinge een automatische brandmelding binnen. Hierop werd de Goese tankautospuit 4739 onder prioriteit één ingezet.

Voor zover bekend ging het in alle gevallen om een loze melding.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren