Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijders rijden 89km te hard

Toegevoegd: 21-08-2011, 15.19 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Zaterdagavond moesten twee motorrijders hun rijbewijs inleveren omdat ze met een, gecorrigeerde, snelheid van 169 km/h over de Nieuwe Vlissingseweg reden, waar een maximumsnelheid van 80 km/h geldt.

De politie zag de twee motorrijders vanuit Middelburg in de richting van Vlissingen rijden en ging er achter aan. Bij een rood stoplicht werden zij naar de kant van de weg verwezen. Een van de motoren reed echter weg op het moment dat agenten uit hun auto stapten. Zij hebben gelijk het kenteken van deze motor genoteerd. De gestopte bestuurder kon meteen zijn rijbewijs inleveren omdat hij 83 km/h te hard reed.


Daarna zijn de agenten naar het adres van de tweede bestuurder, waarvan het kenteken was genoteerd, gegaan. Dit bleek een 22-jarige Vlissinger te zijn. Ook deze man moest zijn rijbewijs inleveren en hij kreeg ook nog een bekeuring omdat hij niet was gestopt voor een stopteken van de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Harry (23-8-2011 om 09:34)
@vlissinger. door die bosjes vliegt niks? ik heb er al eens een scooter DOORHEEN zien gaan hoor, en die reed maar 70km/h. denk dt 170 er alleen maar makkelijker doorheen gaat. feit blijft dat je je niet erg op je gemak voelt als je daar fietst en ze racen met zulke snelheden voorbij.
Rianne ... (23-8-2011 om 08:40)
@Veiligheid nummer 1 (y) prima gezegd !
Veiligheid nummer 1 (22-8-2011 om 22:21)
Of je nu wel of niet jong geweest bent Jan, heeft er niets maar dan ook niets mee te maken. ik heb zelf ook een motorrijbewijs en deze gasten hebben er bewust voor gekozen om de veiligheid van hun zelf, maar nog erger, van anderen in gevaar te brengen en dat is onacceptabel. Dag rijbewijs!!
Rianne ... (22-8-2011 om 22:02)
@Japser daar ben ik het niet mee eens ... Ik heb mijn motor splinternieuw gekocht en de dag dat ik hem haalde kreeg ik vlak voor de deur al geen voorrang van een auto , ondanks dat ik van rechts kwam ... Het is een beetje kort door de bocht als je zegt dat de motorongelukken door automobilisten komen ... wie wijst er nu ?! Automoblisten schrikken zich het leplazerus als ze in de spiegel kijken en ze zien niets en 2 min. later kijken ze weer en er scheurt zo'n motor langs ...
Onzin ! (22-8-2011 om 21:44)
Mensen..deze gasten reden geen 170...ben door ze ingehaald...maar niet met 170 km/p ...jah de politie haalde me in met die snelheid...dit lijkt net een roddelblad...oordeel niet tesnel...helaas zullen ze geen poot hebben om te staan burgers vs politie
Vlissinger (22-8-2011 om 18:08)
@harry, niet zo overdrijven hoor, door die bosjes vliegt niets, ik heb er ooit een auto tegen aan zien vliegen. deze kwam netjes terug de weg op. en de politie neemt wel rijbewijzen in...maar zonder rijbewijzen kunnen we ook gewoon rijden;)
Cookie-instellingen beheren