Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 146 km

Onbekende rijdt in op politieagent

Toegevoegd: 21-08-2011, 17.25 uur
Door: Manfred Berrevoets
BRESKENS - De politie is op zoek naar getuigen van onveilig rijgedrag, vrijdag om 17.30 uur op de Langeweg in Breskens. Ook de bestuurder wordt gezocht.

Bikers zagen tijdens surveillance een persoon op een crossmotor zonder kentekenplaat rijden. Zij wilden de bestuurder controleren maar die negeerde hun stopteken. Vervolgens reed hij in op een agent, die nog net opzij kon springen om een aanrijding te voorkomen.


Daarna ging de bestuurder in de richting van de Dorpsstraat en reed nog tegen de fiets van een vrouw die net om de hoek kwam aangereden. Zij kon op tijd afstappen en ze heeft geen letsel/schade opgelopen. Tenslotte reed de bestuurder de Dorpsstraat in en verdween uit het zicht.

De politie zoekt getuigen van dit incident of mensen die weten wie de bestuurder van de crossmotor is. Men kan bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
.@deathrace (23-8-2011 om 14:45)
Misschien is hij er niet wild op in gereden met opzet zoals wel eerder het geval was. Je leest dit alleen en hebt het niet mee gemaakt, dus waarom meten met 2 maten zonder de inhoud te weten?
Deathrace 2000 (22-8-2011 om 11:32)
Recentelijk was eenzelfde actie in Goes nog poging tot doodslag. maar dit is "onveilig rijgedrag"? waar komen die 2 maten vandaan ? opsporen als zware crimineel dus, en niet als verkeers overtreder. een erg zwakke uitstraling weer van de politie.
Piet (21-8-2011 om 21:39)
Allemaal leuk en aardig dat stoere gedrag. Heb alleen het besef dat je met een crossmotor ook iemand zwaar lichamelijk letsel kan toebrengen.
Cookie-instellingen beheren