Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder ongeval Haamstede was dronken

Toegevoegd: 21-08-2011, 17.33 uur
Door: Manfred Berrevoets
BURGH-HAAMSTEDE - De bestuurder, een 21-jarige man uit Rotterdam, van de bestelauto die zondag van de weg raakte bij Burgh-Haamstede had teveel gedronken. Dit heeft de politie bekend gemaakt.

De man raakte door nog onbekende oorzaak van de weg, botste tegen een verkeerszuil en kwam vervolgens in de sloot tot stilstand. Twee ambulances en een traumahelikopter zijn ter plaatse geweest om hulp te verlenen. Hoe het ongeval precies is gebeurd is onbekend, maar de bestuurder had meer dan 3 keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.


Hijzelf bleef ongedeerd, maar een 21-jarige Rotterdammer die bij hem in de auto zat, was bewusteloos geraakt en had letsel opgelopen. De man is uiteindelijk per ambulance naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Daar bleek dat hij een scheurtje in de schedel had opgelopen. Na onderzoek kon hij het ziekenhuis weer verlaten.

De bestuurder, die naar Torentijd was gebracht, heeft een verklaring afgelegd en is inmiddels weer in vrijheid gesteld.

Zie ook:
- 21/08/2011: Ernstig ongeval bij Burgh-Haamstede


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marga (22-8-2011 om 10:14)
Hij moet zich dood schamen! Zuipen en rijden. Weer een geluk dat hij geen onschuldige mensen de dood ingejaagd heeft. Allemaal stumpers die met drank op toch in een auto stappen. A-sociale mensen
Zeeuwsvlaamse (22-8-2011 om 10:03)
Is wel een beginnend bestuurder en dan mag je al niet veel op hebben. Dus 3 keer de toegestane hoeveelheid, is niet veel. Ze moeten hem een cursus laten doen en confronteren met foto's van slachtoffers, misschien dat ie dan eens nadenkt.
Ikke (21-8-2011 om 19:15)
En wie draait op voor de kosten? laat een zuiplap die ook eens betalen, misschien helpt het???????
Marijke (21-8-2011 om 19:00)
Verwacht je iets anders dan midden in de nacht. Gelukkig géén anderen bij betrokken. Komt er nog goed vanaf. Rijbewijs inleveren voor de komende jaren.
Gerard (21-8-2011 om 18:30)
Ik hoop dat ze hem voor alle kosten oplaten draaien!@ zal hem leren met een bezopen kop te gaan rijden...daar gaan dan weer 2 ambulance's en een trauma helikopter naartoe :-s
Jan (21-8-2011 om 18:19)
Ik hoop dat hj voor alle kosten moet opdraaien van de hulpverleners,maar het zal wel weer zo zijn VAN EEN KIKKER KAN MEN GEEN VEREN PLUKKEN maar als dit het geval is nooit en dan ook nooit meer achter het stuur.want het zijn moordenaars op vier wielen plus de snotneus is dan ook nog maar 21 jaar
Cookie-instellingen beheren