Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
74 files van totaal 267 km

Zeeuw (34) komt om in Brabant

Toegevoegd: 22-08-2011, 16.40 uur
Door: Roland de Jong

SCHERPENISSE - Een 34-jarige man uit Scherpenisse is vanochtend om het leven gekomen bij een arbeidsongeval in het Brabantse plaatsje De Heen (gemeente Steenbergen).

Het noodlottige ongeluk gebeurde rond 06.30 uur bij een landbouwbedrijf aan de Heensedijk. Het slachtoffer werd overreden door een aardappelrooimachine. Hij werd in een ambulance met zware verwondingen overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Daar is hij in de loop van de ochtend overleden.


Ter plaatse bleek dat het slachtoffer kennelijk op de achteruit rijdende aardappelrooimachine wilde klimmen. Hij is vermoedelijk van het trapje gevallen en daarna direct deels onder een wiel terecht gekomen. De chauffeur en de bijrijder voelden dat ze ergens over heen reden en brachten het voertuig tot stilstand.

Ze zagen toen het slachtoffer liggen. Naast een ambulance kwam ook de traumahelikopter ter plaatse. Het slachtoffer werd met zeer ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is hij korte tijd later aan zijn letsel bezweken.

De Arbeidsinspectie stelt een nader onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. De burgemeester van Steenbergen is van het tragische incident op de hoogte gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cisca en wim (23-8-2011 om 00:56)
Rust zacht ! sterkte met dit vreselijke verlies voor de na bestaanden
Klaas (22-8-2011 om 23:26)
Vreselijk zo'n ongeval. Voor de chauffeur van de machine ook aangrijpend. In het bijzonder hem heel veel sterkte toegewenst!!!
SD (22-8-2011 om 22:05)
Wat een vreselijk ongeval... Sterkte met dit zware verlies voor alle dierbaren van Arjan. Niet te vatten dat je hem nooit meer zal zien rijden op de zaak...
Droevig (22-8-2011 om 18:53)
R.I.P Arjan Heel veel sterkte voor de familie,vriendin en nabestaandee Sterkte...
Meelevende (22-8-2011 om 18:38)
Rust zacht Arjan! Wat zullen wij, en velen met ons, je vreselijk missen :-(
Jan P (22-8-2011 om 18:35)
Je kunt niet voorzichtig genoeg zijn, maar we doen allemaal wel eens van die dingen en soms loopt het gruwelijk verkeerd af. Heel veel sterkte aan de nabestaanden en de mensen die bij het ongeluk betrokken waren..
Cookie-instellingen beheren