Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 76 km

Trucker rijdt spook bij tunnel

Toegevoegd: 23-08-2011, 14.26 uur
Door: Roland de Jong
ELLEWOUTSDIJK - In de nacht van maandag op dinsdag is op het tolplein van de Westerscheldetunnel aan de kant van Zuid Beveland een 26-jarige Poolse vrachtwagenchauffeur aangehouden.

De man was vanuit Zeeuws-Vlaanderen de tunnel ingereden. Bij de tolpoortjes gekomen merkte hij dat hij geen geld bij zich had en keerde om, om terug te rijden in de tunnel, dus tegen het verkeer in.


Een 49-jarige automobilist uit Breskens die over de andere rijbaan reed maande hem tot stoppen en maakte hem duidelijk dat hij tegen het verkeer inreed. De vrachtwagenchauffeur is hierop aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terug (24-8-2011 om 20:03)
Ik ben ook wel eens zonder geld door de tunnel gereden, met de gedachte dat je bij het tolpoortje toch wel zou kunnen betalen met pin.... Maar nee, zelfs bij de buurtsuper op de hoek kan het, maar niet bij de tunnel. Ik moest dus terug naar Terneuzen, erg onhandig! Doe er wat aan!
Slivovic (24-8-2011 om 12:21)
Polen kunnen gewoon niet rijden, wanneer passen ze daar de EU regels toe voor rijbewijzen ? of ook andersom geldig, wanneer mogen wij ons rijbewijs halen voor een fles drank ? dat is genoeg in de EU blijkbaar, dus OOK hier. pools rijbewijs ? [X] ONGESCHIKT !!
Jason (24-8-2011 om 09:13)
@Frans Als je geen geld bij je hebt en vanuit Middelburg komt sturen ze je naar de andere kant van het plein zodat je terug richting Middelburg kan om geld te halen. Kom je van de overkant dan laten ze je terugrijden door de tunnel, om vervolgens aan die kant geld te halen.
Punt. (24-8-2011 om 04:57)
@frans (23-8-2011 om 14:37 uur) Dan moet je je rijbewijs/id-kaart afgeven bij het tolpoortje waarna je direct naar Goes moet rijden om te pinnen. Dan krijg je je rijbewijs terug.
Tegenpool (23-8-2011 om 23:56)
Weer zoeen die totaal de weg kwijt is. niet om het een of ander, maar die lui hebben een heel ander verkeersgevoel dan hier gebruikelijk en gewenst. de meest vreemde capriolen halen ze uit. "leuk" dat dat "daar" allemaal kan en normaal is, maar dat is "daar" en niet "hier".
Tunnel gebruiker (23-8-2011 om 23:50)
Het is me wat en gelukkig goed afgelopen. Maar het is wel tegen de natuurlijke regels in dat je eerst door de oostbuis mag rijden voor je moet betalen. Zou het zelfde geweest zijn als je vroeger eerst met de boot over zou varen en dan pas had moeten betalen :-)
Cookie-instellingen beheren