Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeehond geborgen Vlissingen

Toegevoegd: 24-08-2011, 10.42 uur
De strandwacht heeft de zeehond geborgen.
De strandwacht heeft de zeehond geborgen.
© Foto: Toon Poppe
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Dinsdagavond is een volwassen dode Zeehond aangespoeld ter hoogte van de Vlissingse gevangentoren.


Het dier werd rond tien uur geborgen door de Vlissingse strandwacht. Eerder op de avond waren de strandwacht en de kustwacht al aan het zoeken geweest bij de Vlissingse kustlijn.

De zeehond is afgevoerd voor onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Brian (25-8-2011 om 15:24)
Het is de Vraag of de Natuur zijn werk doet dat kun je achter halen door onderzoek te doen. Klimaat ? Vervuiling ? iligaal gif gedumpt ? Nu steeds meer dieren straks mensen ? of jouw kind dat ging zwemmen ? onderzoek verteld je continu wat er gaande is onderschat dat niet. Kortzichtige reacties
Pieter buren (25-8-2011 om 14:36)
Waarom worden dode mensen onderzocht? om achter de doodsoorzaak te komen, waarom onderzoekt men dode zeedieren? om te kijken waaraan hij dood is gegaan, zodat we weten of er wel of niet iets mis is met de zee en alles wat er leeft, duuuuh!
Jan (25-8-2011 om 12:11)
Waarom wordt er zo veel tijd en geld besteed aan deze flauwe kul,mensen gaan ook dood maar dan word erook geen onderzoek gedaan bij iedereen toch .stop deze onzin en laat de natuur zijn werk doen. totale onzin kost handenvol met geld en tijd
Jaap (24-8-2011 om 17:03)
Ik zou willen dat er aan MENSEN in verpleegtehuizen net zo veel aandacht werd geschonken! Bij dolfijnen en bruinvissen raakt ieder in extase . Dit is overdone!
Jan de Wind (24-8-2011 om 13:22)
Waarom gaan we toch steeds al die dooie zeezoogdieren onderzoeken. Er zijn er inmiddels genoeg en ja dan gaan er ook regelmatig dood!
Cookie-instellingen beheren