Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Politieauto botst met fietser

Toegevoegd: 24-08-2011, 11.48 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Op de Axelsestraat in Terneuzen zijn vanochtend een politieauto en een fietser met elkaar in botsing gekomen.


Volgens de politie gebeurde het ongeluk rond kwart voor negen. De fietser kwam door het ongeluk ten val en moest voor controle naar de huisarts. Voor zover bekend raakte hij/zij niet zwaargewond.

De oorzaak van het ongeluk is nog niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (26-8-2011 om 16:12)
Deze gasten net zo hard straffen zo als een normale burger ook gestraft zou worden. Schuldig of niet, gewoon een dikke boete. Zal ze leren anderen in gevaar te brengen.
Arie (26-8-2011 om 00:13)
Haha, ik stond een keer voor een rood stoplicht achter een politiebusje, licht op groen, blijft het busje stilstaan, ik, vol op de toeter.. Gingen ze toch maar rijden. Humor. Maar idd, politie maakt er een potje van, gelukkig mag je ze filmen en op youtube zetten, gewoon doen! Hvzeeland mag het ook!
K. (25-8-2011 om 19:52)
Die politie's rijden daar ook altijd 70 in z'n versnelling 2 is tog ook asociaal.. Komen ze broodje halen bij de Friso, parkeren ze half op de weg
Sjaak (25-8-2011 om 14:30)
Levensgevaarlijk die Axelsestraat. Daarbij is de straat nog lelijk ook, maar dat terzijde... Los hiervan: Laatst stonden bij de Sluizen agenten tegen hun eigen politiebusje te urineren. Is dat geen strafbaar feit (of meerdere)? Terwijl het bureau 300 meter verderop ligt...
John (25-8-2011 om 09:39)
Ik woon in Vlissingen en ook hier heb ik de politie al meerdere malen door ROOD zien rijden zonder dat ze gebruik maken van licht of geluidssignalen met meestal verhoogde snelheid. De politie denkt dat ze vrij spel hebben in het verkeer en doen dingen waar wij burgers hoge boete's voor krijgen.
Luc Cauwels (24-8-2011 om 23:21)
Het was beter geweest als ze de Axelsestraat hadden gelaten zoals vroeger met een appart fietspad.Nu worden werkelijk de vouwen uit je broek gereden door de auto's.
Cookie-instellingen beheren