Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijbewijs kwijt na ongeluk Zierikzee

Toegevoegd: 24-08-2011, 22.56 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE -  Woensdagmiddag heeft de politie het rijbewijs ingenomen van een 24-jarige automobilist uit Zierikzee.


Op de Laan van Sint Hilaire had hij de macht over het stuur verloren en was vervolgens tegen een verkeersbord en een boom gereden. De auto raakte daarbij zwaar beschadigd. De 24-jarige bestuurder kwam met de schrik vrij.

Wel bleek dat hij onder invloed had gereden. Hij werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau waar zijn rijbewijs werd ingenomen. Dit omdat het vermoeden bestond dat hij onder invloed van alcohol en/of drugs had gereden en niet mee wilde werken aan een bloedproef.

Na opmaken van proces-verbaal is hij weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (26-8-2011 om 18:12)
Mar: reaktie ja, maar geen antwoord/uitleg......tja....
M@r (26-8-2011 om 08:24)
Tja Renata: je reageert er anders wel op hè....en verder heeft hij/zij gewoon gelijk.
Renata (25-8-2011 om 22:18)
Een opmerking van een "anonieme" verdient m.i. geen antwoord/uitleg......:-)
Eddy (25-8-2011 om 16:23)
Als je niet meewerkt maakt dat voor de politie niets uit, bij voorkomen krijg je gewoon de maximum straf voor zo'n vergrijp. Dus zeer waarschijnlijk gewoon opnieuw rijexamen doen en dat wordt niet makkelijk, geloof mij maar.
@ renata (25-8-2011 om 16:09)
Wat als...wat als...hij heeft een boete gehad en is naar huis gestuurd, wat is er niet duidelijk? Als hij iemand had doodgereden had ie wel vastgezeten en dit was nu dus niet het geval
Petra (25-8-2011 om 12:14)
Inderdaad, Renata; apart dat hij zomaar in vrijheid wordt gesteld. Hij neemt een enorm risico en weigert dan ook nog mee te werken. Ik hoop dat hij zijn rijbewijs heel lang kwijt is.
Cookie-instellingen beheren