Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Alsnog arrestatie wapenvondst

Toegevoegd: 25-08-2011, 14.07 uur
Door: Roland de Jong

SINT PHILIPSLAND - In Sint Philipsland is woensdagavond alsnog iemand aangehouden voor de grote wapenvondst aldaar eerder die dag.

De politie trof 's middags tijdens een zoeking aan de Achterstraat. Er werden tientallen messen, speren en andere wapens aan. Er zijn volgens de politie geen vuurwapens gevonden.


De man is ingesloten.

Zie ook:
- Politie doet inval Sint Philipsland (24-08-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (26-8-2011 om 13:07)
Het is net of iedereen die een psychische aandoening heeft en een beetje vreemd gedrag vertoont gelijk een potentieele moordenaar is, de ergste gekken lopen niet in de kliniek maar juist daar buiten. De daders in meeste moordzaken vallen niet eens op, gewone `normale` mensen.
Straatbewoonster (25-8-2011 om 22:25)
Ik vind dat iemand met een psychische ziekte (die waanbeelden ziet, vreemde gevaarlijke dingen doet) geen wapens mag hebben ook niet als verzameling. Of zijn jullie Tristan in Alpen aan de Rijn al vergeten? Deze man heeft ook pas op een auto staan springen en met een mes lopen zwaaien. weg ermee!
Renata (25-8-2011 om 22:10)
Als de politie niets doet en deze gestoorde figuur (lees reaktie straatbewoonster) gaat in de fout dan krijgt de politie ook weer een hoop shit over zich heen. Bij sommige mensen kan de politie ook niets goed doen. Jammer.
Andre (25-8-2011 om 18:21)
Er zijn mensen die zwaarden en messen en speren verzamelen voor de hobby. Je mag tegenwoordig ook niks meer. Ik vind het zonde van ons belastinggeld als de politie voor zulke zaken een hele dag voor de deur gaat staan en s, middags besluit de deur maar te forceren om een verzamelaar te beroven.
Straatbewoonster (25-8-2011 om 17:41)
Ja de politie neemt die wapens zeker niet voor niets in beslag. Deze man is psychisch ziek. Heeft schizofrenie. Heeft al verschillende vernielingen op zijn naam en heeft onlangs een jongeman voor niets bij de keel gepakt en bedrijgt met een mes. Dus Dr,tje vreemde reactie als je van niets weet.
Fr.ankenstein (25-8-2011 om 14:47)
@Dr.acula , inderdaad en het wordt ook vaak spannender naar voren gebracht dan dat het in werkelijkheid is. Politie weet het altijd beter.
Cookie-instellingen beheren