Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee mishandelingen Zierikzee

Toegevoegd: 28-08-2011, 20.00 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - De politie heeft dit weekeinde in Zierikzee twee mensen aangehouden vanwege mishandelingen.


Zaterdagavond zijn in Zierikzee twee jongens aangehouden op verdenking van het mishandelen van een 13-jarige jongen uit de gemeente Schouwen Duiveland. De jongens afkomstig uit Zierikzee (16 jaar) en de gemeente Schouwen Duiveland (17 jaar) wordt ervan verdacht de 13-jarige jongen te hebben geschopt en geslagen. Ze zijn na verhoor heengezonden.

In de nacht van zaterdag op zondag is op de Nieuwe Haven in Zierikzee een 47-jarige man uit die plaats aangehouden. Hij wilde tegen sluitingstijd een café binnengaan maar werd door een beveiliger tegengehouden. Hier was hij het niet mee eens en deelde een flinke klap uit.

Hij is meegenomen naar het bureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Spekkie (29-8-2011 om 09:55)
Wat een lamzak van een vent zeg om een zo gezellige avond te verstieren, heb eea zien gebeuren.
Cookie-instellingen beheren