Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Man op IC na ongeluk Oosterland

Toegevoegd: 30-08-2011, 14.58 uur
Door: Roland de Jong
OOSTERLAND - Maandagavond is een man ernstig gewond geraakt bij een ongeluk in Oosterland. Dat meldt de politie. 

 


Maandagavond omstreeks 18.30 uur kwam er een melding binnen bij de Gemeenschappelijke Meldkamer Zeeland dat er op de Maatje Harings Jobsweg in Oosterland een auto in de sloot lag.

Volgens de melder zou de bestuurder van de auto inmiddels naar huis zijn gelopen. Agenten van Politie Zeeland zijn naar de woning van de bestuurder gegaan en troffen hem daar aan. Hij werd op dat moment al behandeld door ambulancemedewerkers.

Omdat alle hulpverleners een alcohollucht bij de man roken, moest de man eigenlijk een blaastest ondergaan. Dat kon de man niet. Hij had volgens de ambulancemedewerkers een klaplong opgelopen.

De 50-jarige man uit de gemeente Schouwen Duiveland is naar het ziekenhuis vervoerd en daar bleek hij zelfs twee klaplongen te hebben en gebroken ribben. De man ligt op de intensive care-afdeling.

Het rijbewijs van de man is ingevorderd en er is bloed van hem afgenomen om te bepalen hoeveel alcohol de man had genuttigd. De uitslag daarvan is, vanzelfsprekend, nog niet bekend. Hij verklaarde nog wel dat hij een klapband had gekregen onderweg en dat dat waarschijnlijk de oorzaak was van het ongeluk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W (30-8-2011 om 18:32)
Ook lullig.... heb je een keer teveel gedronken: krijg je ook nog een klapband. Zo zie je maar: drank maakt meer kapot dan je lief is! zelfs je band!!!!
Cookie-instellingen beheren