Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 197 km

Agenten bedreigd in Domburg

Toegevoegd: 30-08-2011, 15.10 uur
Door: Roland de Jong
DOMBURG - Twee agenten hebben aangifte gedaan van bedreiging. De twee werden belaagd door een 48-jarige man uit de gemeente Veere.
 
In de nacht van maandag op dinsdag reden de agenten over de Domburgseweg in Domburg. Rond 01.45 uur zagen zij een groepje fietsers rijden. Een gedeelte van die fietsers reed op het fietspad, maar er waren ook fietsers bij die de rijbaan (die dus niet bestemd is voor fietsers, maar voor auto's) gebruikten.


De agenten zetten hun auto neer en hebben de fietsers die op de rijbaan reden een bekeuring aangezegd. Op het moment dat de agenten in gesprek waren met de fietsers, kwamen er vanuit de richting Domburg een man en een vrouw aangefietst.

Ondanks het feit dat de politieauto heel duidelijk zichtbaar was, reed de fietsende man toch tegen de auto aan. Hij begon direct grof te schelden en rukte een portier van de auto open. De agenten, die buiten de auto doende waren, liepen hierop naar de man toe en wilden hem aanspreken op zijn gedrag.

De man, 48 jaar oud, afkomstig uit de gemeente Veere, ging hierop helemaal door het lint en uitte (doods)bedreigingen naar de twee agenten. Die hebben de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Ook tijdens de rit naar het bureau bleef de man doorgaan met bedreigen van de agenten.
 
De twee agenten hebben aangifte gedaan van bedreiging.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M (1-9-2011 om 11:04)
Wat een zielig figuurtje van 48! Die agenten waren nog aardig,zelf had ik allang een knuppel in zijn nek geslogen! De politie is ook niet mijn beste vriend maar als je je gewoon gedraagt doet er niks op! Ze waren gewoon bezig met hun werk dit keer ipv onnodig flitsen ofzo! Goed Gedaan politie
Bertus (31-8-2011 om 21:39)
ALS die fietsers NIET op de rijbaan hadden gereden, had de politie niet hoeven bekeuren, je zal ze aanrijden, DAN heb je ellende !!! ALS de 48 jarige NIET door het lint was gegaan dan WAS er NIETS aan de hand! En aangifte is nodig om eventueel te kunnen vervolgen.
Job (31-8-2011 om 20:32)
Sommige mensen hebben gewoon een oogafwijking. HOE kan je een politieauto nou niet zien staan?
Rene (31-8-2011 om 19:53)
Jongens, nie gelijk zo zeike tegen de politie. Je doet ook geen aangifte omdat je bang bent hans Maar om er een registratie van te verkrijgen. Indien iemand veelvuldig de stomme gedachte heeft om mensen te bedreigen, kun je de onverlaat tenminste aanpakken. Schoonvegen die straat !
Michiel (31-8-2011 om 18:16)
Wordt steeds gekker als je 48 bent heb je je verstand toch wel , en als je een politie auto niet ziet staan, ben je dronken of zou je eens langs de opticien moeten gaan.
Yara (31-8-2011 om 18:13)
Waaraan ergert de Nederlander zich ondertussen niet aan? Het weer, de politiek, de belasting, buitenlanders, het pensioen, alles wat over de grens woont. En als klap op de vuurpijl doet de politie niet eens netjes parkeren in een vak als die iemand aanhoudt! Wij zielige nederlanders...
Cookie-instellingen beheren