Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 30 km

Bejaarde rijdt door slagboom

Toegevoegd: 31-08-2011, 18.15 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 83-jarige Middelburger is woensdagmorgen met zijn auto door een slagboom gereden van een parkeerterrein aan de Segeerssingel in Middelburg.

Hij was het parkeerterrein van Q-park bij het NS-station opgereden terwijl de slagboom nog naar beneden was. Doordat hij het gaspedaal bleef indrukken botste hij tegen twee geparkeerde auto's. Eén van deze auto's schoof door tegen een derde auto. De 83-jarige bestuurder en zijn vrouw bleven ongedeerd.


Gezien de hoge leeftijd van de Middelburgse automobilist en de omvang van het ongeval is besloten zijn rijbewijs in te nemen. Dit wordt opgestuurd naar het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gianna (4-9-2011 om 22:38)
Vul eens een online autoverzekeringsaanvraag in met leeftijd 20, 50 en 75 en ontdek hoe de verzekeraars er ober denken....
Anja (4-9-2011 om 19:19)
Kan toch iedereen overkomen?? Even een moment van onoplettendheid. Zou mij ook kunnen overkomen hoor en ik ben geen 83 Altijd die oudere mensen veroordelen
Zoltan (4-9-2011 om 17:42)
Ba wat een hypocrieten hier. Een ouder iemand maakt een fout en iedereen staat klaar met zijn mening. Er zijn vele automobilisten man of vrouw bezopen of onder invloed van drugs die zich dan ook nog eens asociaal / agressief gedragen gewoon deelnemen in het verkeer is dat veilig genoeg voor jullie.
Jahoor (4-9-2011 om 11:23)
De oudjes klagen altijd over de jongeren, en nu doen wij dat is terug en zou dat niet mogen? De oude mensen van tegenwoordig zijn gewoon niet zo beleefd meer als vroeger.. zo kunnen wij toch ook beginnen :P
Mmsv (3-9-2011 om 20:04)
Kijk mjin opa 89 rijdt ook nog gewoon rond. Hij kiest er wel zelf voor om jaarlijks een test af te leggen. Denk dat 1xp jaar zeker wel moet hoor. Een leeftijdsgrens stellen vind ik echt belachelijk, iedereen voelt zich anders op die leeftijd!! Eerder bij 21 pas beginnen!!!
Marga (3-9-2011 om 15:47)
@zeeuwse mevrouw wel eens van een verzekering gehoord? Wat een onzin allemaal zeg omdat het om een man van 80 gaat? Domme fouten? Een ongeluk komt toch meestal door een domme fout of ben ik nu zo dom. Ook iemand van 20-30 of 40 maakt domme fouten en vaak nog bewust ook. Dat is pas dom!
Cookie-instellingen beheren