Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Wietkwekerijen ontmanteld

Toegevoegd: 31-08-2011, 18.18 uur
De wietplantage in Westerzicht Vlissingen
De wietplantage in Westerzicht Vlissingen
© Foto: Youri Bodbijl
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft woensdag twee wietkwekerijen ontmanteld. Dat gebeurde in Yerseke en Vlissingen.

In een schuurtje bij een woning aan de Kijkuit in Yerseke is woensdagmorgen een hennepkwekerij van 92 planten ontdekt. Ter plaatse zijn door de politie twee mannen uit Yerseke aangehouden van 24- en 55 jaar.


Door medewerkers van de gemeente werden alle planten alsmede de benodigde apparatuur afgevoerd om te worden vernietigd. Verder werden in de tuin van de woning nog twee gestolen fietsen aangetroffen. De fietsen zijn in beslaggenomen.

In Vlissingen werd aan het einde van de middag in Westerzicht een wietplantage ontdekt. De gemeente heeft geholpen bij het ontruimen van de kwekerij. Volgens de politie is nog niet bekend hoeveel planten er binnen stonden in de woning. Er is zeker één arrestatie verricht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Toon (1-9-2011 om 12:31)
Als er een wiet kwekerij wordt op geruimd , staat de krant er vol van maar dat men op yerseke bij diverse bedrijfen de FIOD op bezoek is geweest leest men nergens.
Joep (1-9-2011 om 08:36)
Dan ben ik wel benieuwd hoeveel er weggehaald is in Westerzicht en op welk adres. Het is toch niet de eerste keer dat ze daar wat weghalen..
Pollewop (1-9-2011 om 06:09)
Ziezo, opruimen die hap. Nu de rest van de drugspanden nog (cafe's), daar worden de harddrugs verkocht (alcohol) .
Corne (31-8-2011 om 22:20)
Iedereen kletst maar wat. Ze moeten gewoon door blijven zoeken naar die gasten en wie daarmee handelt gewoon opsluiten. dat is toch een goeie zaak.
Jeroen (31-8-2011 om 21:18)
Die lui verplaatsen zich toch weer.
Carpe diem (31-8-2011 om 21:14)
En is Zeeland nu veilliger? Dacht het niet..Is tijd en geld verspilling om agenten planten te laten ruimen. Langzaam maar zeker, wordt wiet wereldwijd legaal..Like it or not.. Kijk naar de drooglegging in Amerika..Wiet illegaal maken of houden..is niet meeer van deze tijd.
Cookie-instellingen beheren