Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 171 km

Diefstal motoren opgelost

Toegevoegd: 31-08-2011, 17.25 uur
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (SD) - Het Korps landelijke politiediensten (KLPD) heeft  in de nacht van maandag op dinsdag in Serooskerke (SD) twee mannen aangehouden die verdacht worden van de diefstal van buitenboordmotoren.

Beide verdachten, afkomstig uit Polen en 27 en 29 jaar oud, zijn in verzekering gesteld.
De mannen werden aangehouden tijdens het transport van de buitenboordmotoren.


Inmiddels heeft de Waterpolitie van het KLPD de herkomst van twee van de motoren kunnen vaststellen. Beide motoren blijken afgelopen weekend in Ouddorp gestolen. De eigenaren hadden de diefstal nog niet gemerkt en doen nu aangifte bij de politie.

De Waterpolitie onderzoekt verder de herkomst van de overige motoren en ook of de twee verdachten verantwoordelijk zijn voor andere diefstallen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maurice (1-9-2011 om 15:27)
Ach, het zijn toch ook maar mensen? Ze zijn gewoon vergeten dat je eerst moet vragen of je iets mag meenemen en niet zonder vragen gewoon pakken. Wat? meteen het land uitsturen ( zonder de motoren) maar ja, wie gaat dan de tomaten, appels, peren, aardbeien plukken?
Zeeuwse mevrouw (1-9-2011 om 09:45)
Ze moeten nog meer Polen naar hier halen.Gelijk deze 2 met hoge boete en straf enkeltje polen sturen.
Cookie-instellingen beheren