Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie pakt mogelijke inbrekers op

Toegevoegd: 04-09-2011, 16.16 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - In de nacht van zaterdag op zondag belde omstreeks 05.00 uur een getuige naar de Gezamenlijke Meldkamer van de politie Zeeland. 

De getuige vertelde dat er twee jongemannen in de buurt van de Van De Spiegelstraat en de Frans Den Hollanderlaan in Goes aan diverse tuinpoorten aan het voelen waren. Dit kwam nogal verdacht over. Het signalement werd doorgegeven en diverse agenten van de Zeeuwse politie gingen op de melding af. Agenten zagen in de Frans Den Hollanderlaan drie jongemannen lopen die voldeden aan het signalement.


Op enige afstand zijn de agenten de jongens gevolgd. Op een gegeven moment waren de agenten de jongens kwijt, maar er was assistentie van één van de speurhonden van Politie Zeeland. Deze trof een geurspoor aan dat leidde naar een tuin in de Frans Den Hollanderlaan.  

Bij het betreden van de tuin wilden de verdachten wegrennen, maar dat is niet gelukt. Ze zijn alle drie aangehouden door de agenten van Politie Zeeland en overgebracht naar het politiebureau. De verdachten betreffen een 20-jarige Middelburger, een 31-jarige man uit Laren en een 19-jarige Goesenaar. Deze laatste wilde niet meewerken aan zijn aanhouding en hij is hierdoor gewond geraakt. In het ziekenhuis heeft men hem medische zorg verleend en daarna kon de man gewoon mee met de agenten.
 
Zij zijn inmiddels overgebracht naar een politiecel in Torentijd en worden daar verder gehoord. Er is op dit moment nog niet bekend of zij ook goederen hebben buitgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (5-9-2011 om 09:46)
Kunnen ze om het inbrekers moeilijker te maken niet gewoon de namen vermelden? Het zijn criminelen en als ik weet welke 20 jarige middelburger het is dan kan ik daar rekening mee houden, zulke criminelen hoeven niet beschermd te worden?
Cookie-instellingen beheren