Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 27 km

Drie vernielers betrapt in Middelburg

Toegevoegd: 04-09-2011, 16.36 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In de nacht van zaterdag op zondag werden surveillerende agenten om ongeveer 04.30 uur aangesproken door een getuige, dat er vernielingen werden gepleegd ter hoogte van de Koningsbrug in Middelburg. 

Volgens de getuige zouden zij onder meer fietsen in het water gooien. De agenten zijn poolshoogte gaan nemen en zagen op de Koningsbrug drie jongens met een reclamebord zeulen.
  
Toen de agenten hen aanspraken verklaarden zij absoluut niets met de vernielingen te maken te hebben. Helaas voor hen kwam toen de getuige op de proppen die verklaarde dat het deze drie jongemannen betroffen die even tevoren gezien waren. De drie jongens zijn aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Ze zijn in verzekering gesteld, omdat nog niet duidelijk is wat ze nu allemaal vernield zouden hebben.
 
In het water werden in ieder geval ook nog afgebroken vlaggenmasten van het Zeeland Nazomerfeest aangetroffen. De verdachten zijn 21, 25 en 21 jaar oud en afkomstig uit Best, Middelburg en de gemeente Borsele.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren