Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 168 km

Inbraken in huizen en bij horecabedrijf

Toegevoegd: 04-09-2011, 17.07 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Door onbekenden is dit weekend zeker vijf keer ingebroken. Inbrekers sloegen hun slag in onder andere Oost-Souburg, Philippine, Goes en Terneuzen. 

In een woning aan de Wittezeestraat in Oost-Souburg is in de nacht van vrijdag op zaterdag ingebroken. De inbraak vond mogelijk plaats tussen 22.30 uur vrijdagavond en 09.00 uur zaterdagmorgen. Hoe de dader of daders is/zijn binnengekomen is niet bekend. Uit de woning werd computerapparatuur, geluidsapparatuur en geld meegenomen. 


In een woning aan de Dijckmeesterweg in Philippine is zaterdag op klaarlichte dag ingebroken. De inbraak vond plaats tussen 08.00 en 14.30 uur. Mogelijk is/zijn de dader(s) via een raam de woning binnengekomen. Uit de woning werd computerapparatuur en geld weggenomen. 

In een woning aan de Breitnerstraat in Goes is zaterdagavond ingebroken. Tussen 20.30 uur en 22.30 uur werd door de inbrekers een raam geforceerd. Uit de woning is een geldbedrag weggenomen, alsmede computerapparatuur en sieraden. De technische recherche gaat sporenonderzoek doen. 

In een woning in de M.A. van der Puttenstraat in Oost-Souburg is zaterdag een poging gedaan om in te breken. Tussen 11.00 en 22.00 uur is er een raampje ingeslagen, volgens de bewoners. De dader(s) heeft/hebben hierna vermoedelijk het hazenpad gekozen, want op het eerste gezicht was er uit de woning niets weg.  

In de nacht van vrijdag op zaterdag is er ingebroken in een horecagelegenheid aan De Blokken in Terneuzen. Door een raam te verbreken is/zijn de dader(s) het pand binnengekomen. De fooienpot met daarin een onbekend geldbedrag is weggenomen. De inbraak heeft vermoedelijk tussen 02.45 en 03.00 uur plaatsgevonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
PG (4-9-2011 om 21:45)
Tja de donkere dagenkomen er weer aan wat hebben ze er toch aan ga verdorie werken voor jullie geld ze moeten de straf eissen hier in nederland eens hoger maken want de daders komen er hier veel te gemakkelijk mee weg
Cookie-instellingen beheren