Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 122 km

Vechtpartij na verkeerssituatie Kortgene

Toegevoegd: 04-09-2011, 18.01 uur
Door: Manfred Berrevoets
KORTGENE - Zaterdagmiddag tegen 12.00 uur reden een Belgische man van 57 jaar oud en zijn dochter van 28 in een personenauto over de Kaaidijk in Kortgene. 


De 57-jarige man uit Stabroek bestuurde de auto. Achter hen reed een andere auto. Bij een scherpe bocht in de Kaaidijk haalde de andere auto hen snel in. Door te remmen kon de Belg een aanrijding nog maar net voorkomen. Ook andere automobilisten merkten het gevaarlijke verkeersgedrag van de onbekende bestuurder op. Er werd geclaxonneerd, ook door de Belg. 

Hierop zette de onbekende bestuurder zijn auto aan de kant en stapte uit. Hij liep naar de Belgische auto toe en er ontstond een handgemeen tussen de 28-jarige dochter, de vader en de onbekende bestuurder. Deze liep op een gegeven moment, volgens verklaringen van onafhankelijke getuigen, naar zijn auto en pakte een soort stok. Hiermee gaf hij de dochter een klap.
 
Toen er omstanders tussen sprongen is de man in zijn auto gestapt en weggereden. De beide Belgen hebben aangifte gedaan van mishandeling. De Zeeuwse politie onderzoekt de zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Harry (5-9-2011 om 15:32)
@ Walter, ik dacht hetzelfde, die zit vast aan de snuif of spuit of zo. en idd, volgens mij is het beter dat ze drugstests invoeren voor opfokkende gekmakende harddrugs dan dat eeuwige gemekker over een jointje, wat ook helemaal fout is, maar toch veel minder erg dat dit.
Ger (5-9-2011 om 14:13)
Kunnen we de wegenverkeerswet niet zo aanpassen dat acociale agressieve automobilisten betrokken bij een verkeersdelict / ongeval altijd de foute partij zijn,mischien leren we dan op een normale manier met ongevallen /overtredingen omgaan ,en zijn we van het merendeel van de verkeersongevallen af.
Walter (5-9-2011 om 13:12)
Zo, zo, da's een fijne vent. Net een lekker snuifje gedaan of een opzweepend pilletje geslikt?? Het wordt hoog tijd dat er goedgekeurde drugstesten komen voor de politie..... ( om dan iemand zijn rijbewijs in beslag te kunnen nemen om verdere ongelukken te voorkomen)
John (5-9-2011 om 11:58)
Waar slaat dit op. De dwaas haalt gevaarlijk in, de andere man voorkomt kennelijk een aanrijding en dan gaat meneer dwaas door het lint omdat ie waarschijnlijk vol frustratie zit om niks (of een te kleine jongeheer heeft) . Triest figuur. Sterkte aan de vlaamse meneer en diens dochter.
Harry (5-9-2011 om 11:05)
Hopelijk sluiten ze hem snel op, maar dat zal wel op zich laten wachten tot een volgend sociaal drama waarbij mensen vermoord worden door deze gewelds gestoorde crimineel. ,maar eerst nog even theedrinken natuurlijk. gewoon gelijk permanent TBS en werkkamp.
Jos (4-9-2011 om 22:14)
Opsporen en rijbewijs innemen agressief gedrag in het verkeer niet tolereren.
Cookie-instellingen beheren