Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
48 files van totaal 158 km

Traumaheli opgepiept voor bedrijfsongeval Nieuwdorp

Toegevoegd: 23-02-2006, 12.22 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

NIEUWDORP - Op het terrein van overslagbedrijf Kloosterboer in Vlissingen-Oost is gisterenmiddag een bedrijfsongeval gebeurd.

Rond vier uur werd de Goese ambulance 19102 met spoed ter plaatse gevraagd bij het terrein aan de Finlandweg (havennummer 4444). Enkele minuten later werd ook alarm gemaakt voor de blusgroep van Nieuwdorp. Deze rukte binnen korte tijd uit met de tankautospuit 4737.

Kort daarop werd ook de traumahelikopter ter plaatse gevraagd. Rond kwart over vier werd nog meer brandweer ter plaatse gevraagd. Vanuit Borssele werd het haakarmvoertuig 4768 onder prioriteit één ter plaatse gevraagd met de hulpverleningshaakarmbak 4778.

Bij de alarmcentrale was de melding binnengekomen dat een persoon in het ruim van een schip was gevallen en dat er sprake was van een beknelling. Toen de hulpverleners ter plaatse kwamen bleek dat hiervan geen sprake was en dat het slachtoffer al naar de kombuis was overgebracht.

De brandweerploeg van Borssele is daarop niet meer ter plaatse geweest. Ook de traumahelikopter werd gecancelled. De brandweerlieden van de post Nieuwdorp konden al snel weer inrukken.

De patiënt werd met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren