Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Inbreker overmeesterd Axel

Toegevoegd: 07-09-2011, 17.22 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - Een 26-jarige bewoner van een woning aan de Julianastraat in Axel heeft in de nacht van maandag op dinsdag een inbreker overmeesterd en overgedragen aan de politie.

De bewoner lag te slapen en hoorde iets vallen. Toen hij opkeek zag hij dat een persoon zijn laptop wegnam en door het raam naar buiten wilde stappen. Hij kon hem nog net vastpakken maar de persoon wist zich los te rukken.


Inmiddels was een medebewoner wakker geworden en zijn ze tezamen achter de inbreker aangerend. In de Willem de Zwijgerlaan is de inbreker overmeesterd en overgedragen aan de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (8-9-2011 om 15:48)
@saskia het is te hopen van niet, anders kan de dief nog aangifte doen van mishandeling ook ja we leven in een vreemd land wat dat betreft
Middelburger (7-9-2011 om 21:37)
Heldendaan... Verdiend een lintje! Goede reactie. Als ik een dief 's nachts in mijn huis zie staan schrik ik me eerst een ongeluk!
Saskia (7-9-2011 om 20:19)
Ik hoop dat de kl**tzak ook nog goed toegetakeld werd voordat hij aan de politie werd overgedragen!!
Cookie-instellingen beheren