Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 43 km

Vrouw rijdt door na botsing Terneuzen

Toegevoegd: 07-09-2011, 17.23 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding dinsdag rond 16.30 uur in de Zuidlandstraat in Terneuzen.


Een 14-jarig meisje, afkomstig uit Terneuzen, reed met een vriendinnetje over het fietspad. Net na de kruising Dokweg/Axelsestraat/Zuidlandstraat reed een donkerrode personenauto plotseling een stuk over het fietspad.

Het meisje kon niet meer uitwijken, omdat er veel auto's geparkeerd stonden en de personenauto reed tegen haar fietsstuur aan. Hierdoor kwam het meisje ten val en uit haar fietstas rolden allerlei spulletjes over de weg.

In de donkerrode auto zat een mevrouw. Zij stapte uit de auto en liep naar het meisje toe. Zonder iets te zeggen begon zij de spullen op te rapen die uit de fietstas waren gevallen. Zij gaf de spullen terug aan het meisje en is weer in de auto gestapt en weggereden. Haar identiteit heeft de vrouw niet achtergelaten bij het meisje.

Door deze aanrijding heeft het meisje een gekneusde voet en schaafwonden over haar hele lichaam opgelopen. De Zeeuwse politie is op zoek naar de vrouwelijke bestuurder van deze donkerrode auto. Bent u, of kent u haar, dan wordt u verzocht contact op te nemen via 0900-8844. U kunt zich ook melden op het politiebureau in Terneuzen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse mevrouw (8-9-2011 om 20:53)
Of had ze misschien geen rijbewijs? Auto niet verzekerd? Gezopen? Kan natuurlijk ook? Beterschap voor het meisje, hoop dat je al van de schrik bent bekomen.
Kees Tramper (8-9-2011 om 16:28)
Jol ik ben het niet helemaal met je eens. Het is in zon geval normaal dat je om te beginnen je verontschuldigingen overbrengt aan het slachtoffer. Om te beginnen. Verder dien je idd te vragen of ze iets mankeerd en of ze misschien schade heeft aan de fiets. Daatna telefoonnummer afgeven aan meisje.
K (8-9-2011 om 15:43)
Waarom rijd iemand door na een ongeluk, iedereen is toch verzekerd en heeft hopelijk een rijbewijs, ik zou me lazarus schrikken maar zeker het slachtoffer niet alleen laten, bovendien heeft het slachtoffer er niet om gevraagd aangereden te worden dus verleen eerste hulp, bel desnoods 112
Terneuzenaar (8-9-2011 om 13:45)
Als je de auto niet op de weg kan houden.. ben je altijd een gevaar op de weg!!Ik woon 5 stappen vandaan waar het gebeurd is.. en de wegen zijn breed genoeg dus lijk mij wel dat er genoeg ruimte om de auto op de weg te houden lijk mij dan!!Rijbewijs bij een pakje boter gekregen ???
Fietser (8-9-2011 om 13:10)
Ze heeft niets gezegd, de spullen teruggegeven nadat ze ze heeft opgeraapt en vraagt dan niet of het verder oké is? Nee die dame is goed fout en dacht het daarmee te klaren. Ze had minstens kunnen vragen aan het meisje of ze pijn had?!? Hoop dat ze zich meld. voor zichzelf en het meisje. Beterschap
Zoltan (8-9-2011 om 12:31)
Je bent altijd verplicht om bij een aanrijding je gegevens achter laten. Doe je dat niet dan maak je zelf schuldig aan een misdrijf. Stel dat dat meisje een inwendige bloeding had gehad dat kan je niet zien aan de buitenkant. De no-claim is tegenwoordig belangrijker dan het slachtoffer.
Cookie-instellingen beheren