Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man met drugs slaat op de vlucht

Toegevoegd: 07-09-2011, 20.41 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Woensdagmiddag is in de Rozenstraat in Terneuzen een 26-jarige man uit Den Haag aangehouden op verdenking van het in bezit hebben van harddrugs.


De man zat binnen in een woning aan de Narcisstraat en probeerde rond 15.10 uur te ontkomen. Dat gebeurde nadat zijn oog was gevallen op enkele agenten. De man rende weg via de Kerkhoflaan in de richting van de Rozenstraat waar hij is aangehouden.

Onderweg gooide hij zakjes met drugs weg. In de zakjes trof de politie 48 gram cocaine en 132 gram heroine aan. De man is ingesloten en de drugs zijn in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse mevrouw (8-9-2011 om 20:48)
Zo die heb ok weer ff onderdak.
K (8-9-2011 om 15:31)
@kush ok levenslang is wat bezopen en zijn te weinig cellen voor maar moeten deze idioten dan maar ongestraft jongeren aan de drugs helpen,verslaafd maken en zo illegaal geld verdienen, laat ze een baan zoeken ipv jongeren kapot maken!!
Kushie (8-9-2011 om 13:43)
Ik ben het wel eens dat ze een stuk strenger moeten straffen. Nu mag je na je verklaring wieberen. Maar levenslang is nogal een sensatiebeluste kreet en totaal zinloos...
Kush (8-9-2011 om 12:29)
@ Anton: waar slaat dat nou weer op..Kan je meteen heel de 2e kamer levenslang geven. Aangezien er veel coke resten in de wc's zijn gevonden..Kom op joh Wake Up..!.of wil je ook hele apotheken levenslang geven..Ik vind je echt kortzichtig. Peace
Anton (7-9-2011 om 22:10)
Word het niet eens tijd dat ze elk figuur dat ze pakken levenslang gaan geven?
Cookie-instellingen beheren