Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 20 km

Inbrekers slaan slag in dorpen

Toegevoegd: 11-09-2011, 19.20 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie doet onderzoek naar woninginbraken in Nieuwerkerk en Borssele.


In de nacht van vrijdag op zaterdag is in Nieuwerkerk ingebroken in twee woningen aan de Deltastraat en de Burgemeester Van Eetenstraat. De buit bestond o.a. uit geld en sieraden. Bij drie woningen aan de Hoge Kerkstraat, Molenstraat en de Wethouder van Klinkenstraat bleef het bij een inbraakpoging.

In Borssele zijn in de nacht van zaterdag op zondag 10 woninginbraken gepleegd. Het betreft woningen aan de Noordstraat, Plein, Westsingel, Noordsingel en Oostsingel. De buit bestond voornamelijk uit geld.

De politie is op zoek naar mensen die meer informatie kunnen geven over deze woninginbraken. Is u in de nacht van de inbraken of tijdens de dagen daarvoor iets opgevallen en heeft u nog niet met de politie gesproken? Bel dan met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (13-9-2011 om 17:24)
Iedereen bedankt voor de positieve reactie's en de steun gelukkig zijn er nog normaal denkende mensen die weten dat onze deur op slot @zoop jij ook bedankt voor je domme reactie we nemen je het wel kwalijk. gr marco
Barrie Stevin (13-9-2011 om 17:17)
Ik zie het cultuurverschil wel met "een gedupeerde". die heeft het over "Heel het slot is uit zn fatsoen". ik zou dan denken, bedoelt u niet "de sloten" i.p.v. "het slot" ? de DHZ bouwmarkt is zeker nog open tot 20:00u ! of dacht u dat recalcitrante opmerkingen op het web ook inbrekers weren ?
Inwoonster van borssele (12-9-2011 om 19:05)
Nou zoop kan wel zien dat je dichtbij woond! er zijn namelijk zeer veel sloten ik men zelds alle open gebroken !! dus waren de ''achterdeuren'' op slot. maar bedankt voor de waarschuwing hoor!!!
Zeeuws meisje (12-9-2011 om 13:28)
@Zoop,Heb je er ervaring mee?Of ben jezelf binnen geweest?Inbrekers krijgen goed afgesloten deuren echt wel open hoor.Daar hebben ze niet veel voor nodig.Jammer dat inbrekers geen last van hun geweten hebben.Ze weten niet wat ze hun naaste aandoen.Ze maken de mensen bang.Vooral de kinderen.
Jan (12-9-2011 om 13:24)
@zoop lekker onnozele reactie er staat inbraak, bij een deur die openstaat is het insluiping. Ook in een dorp doen ze deuren op slot en ook al staat een deur open moet je met je poten van een ander zn spullen afblijven
Een gedupeerde (12-9-2011 om 12:33)
Meneer/Mevrouw Zoop heeft er nog nooit van gehoord dat ze sloten forceren?? Heel het slot is uit zn fatsoen, en ook op een dorp gaan de deuren op slot hoor! Net of mensen uit de stad het beter doen!!! Grapjas! Nemen ze geld mee, En dan stelen ze cake uit de kast!!!
Cookie-instellingen beheren