Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 19 km

Dronken man rijdt rechtdoor op rotonde

Toegevoegd: 12-09-2011, 20.34 uur
Door: Manfred Berrevoets
SCHOONDIJKE - In de Dorpsstraat is vanmiddag een 40-jarige automobilist uit Terneuzen rechtdoor op een rotonde gereden.

Rond 16.00 uur kwam hij aanrijden uit de richting van IJzendijke. Bij het oprijden van de rotonde verloor hij de macht over het stuur en reed rechtdoor. Zijn auto raakte daardoor beschadigd en moest worden getakeld. Hijzelf kwam met de schrik vrij. Wel bleek dat hij onder invloed van alcohol had gereden.


De Terneuzenaar ging mee naar het politiebureau waar hij een rijverbod kreeg van twee uur en een proces-verbaal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (13-9-2011 om 18:33)
Hahaha !! heb hem geparkeert zien staan op midden van de rotonde. die heeft zijn lesje voorlopig wel geleerd denk ik.
Gewoon.....een mens (13-9-2011 om 18:29)
Geloof je toch zelf niet dat ze daar van leren hè. Auto rijden betekent geen alcohol, geen sigaretten en geen telefoon. 't Is al opletten genoeg in het verkeer en dan maar hopen dat we zelf ook geen fouten maken, want dat blijft jammer genoeg ook nog menselijk, maar voor iedereen op de loer.
Arie (13-9-2011 om 12:32)
@een bestuurder.. Er staat niet dat de bestuurder meer dan de max toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed had. Het kan ook zijn dat de bestuurder maar 1 biertje ophad en toch de macht over het stuur verloor. Veel meer dan een tijdelijk rijverbod geven en een procesverbaal zal niet gaan dan.
Jaap Verkeer (13-9-2011 om 11:01)
Gelukkig had hij alleen zichzelf "te pakken", nou maar hopen dat hij er van leert.
Een bestuurder (13-9-2011 om 08:21)
Alcohol op en rijden dan maar 2 uur rijverbod ze moesten bij iedereen die alcohol drink rijbewijs inleveren.nu was het een rotonde volgende is het een mens ik kan dit niet begrijpen waarom geen strengere maatregelen genomen gebeurt bijna dagelijks
Cookie-instellingen beheren