Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 47 km

Medicijnen verloren in Vlissingen

Toegevoegd: 12-09-2011, 20.37 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Op de route Paul Krugerstraat en de Albert Heijn aan de Gildeweg zijn vandaag tussen 17.00 en 17.30 uur medicijnen verloren.
 
Het gaat om een potje met 30 stuks slaaptabletten en twee potjes met maagtabletten. De medicijnen zaten in een plastic zak met opdruk van apotheek Escura.


Heeft u deze medicijnen gevonden? Breng ze dan naar de apotheek of de politie in Vlissingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Serge (15-9-2011 om 07:48)
Ben het eens met "goed gemeld" FYI Slaapmiddelen zijn schreeuwend duur en worden niet vergoed, ik gebruik er zelf ook, voor 30 flinke pillen betaal je al gauw een euro of 50, dat is behoorlijk geld. Dus doe gewoon normaal en shut up! Ik hoop dat de persoon in kwestie wel lekker geslapen heeft!
Goed gemeld!!! (14-9-2011 om 08:15)
O miranda en flower denken anderen weer eens te kunnen veroordelen. wat gemeen zeg! ik ken die persoon ook niet die de medicijnen is verloren, maar vind het vreselijk als anderen dit gaan veroordelen. dat is STOM STOM STOM Miranda!!!! Jij bent nog nooit wat verloren zeker?!
Miranda (13-9-2011 om 19:14)
STOM STOM STOM hoe kun je nou zo stom zijn om medicijnen te verliezen!!!!!!!!!!!!!!
Flower (12-9-2011 om 22:45)
En het is weer zo ver...wéér iemand die z'n medicijnen verliest.... als je van zulke 'zware' medicijnen gebruikt, ben er dan extra voorzichtig mee!!!
Cookie-instellingen beheren